Ultima actualizare: azi, 11:22
Locale

A fost stabilită cauza morții lui Tudor Niream. Raportul medicilor legiști

Au apărut primele concluzii în cazul morții lui Tudor Niream, tânărul dispărut acum două luni de zile. 

Concluziile preliminare ale medicilor legişti în ce priveşte stabilirea morţii tânărului în vârstă de 15 de ani sunt asfixiere mecanică prin înec, informează jurnaliștii de la sportulsalajean.ro.

Tudor Niream, minorul dispărut de acasă în urmă cu câteva luni, a fost găsit astăzi pe lacul Vârșolț. Trupul copilului a fost zărit astăzi pe lacul Vîrşol de către o persoană care lucra la baraj. Acesta a alerat imediat autorităţile, iar pompierii au reuşit să extragă copilul din apele lacului, hainele acestuia corespundând cu cele purtate de Tudor în ziua dispariţiei, potrivit la sportulsalajean.ro.

Pompierii şimleuani au extras trupul copilului la suprafaţă, iar hainele cu care era îmbrăcat băiatul corespundeau cu cele purtate de Tudor în ziua în care a dispărut.

“La ora 13.13, poliţia a fost sunată de către o persoană care a spus că a văzut un cadavru în lacul Vîrşolţ. Este vorba despre un copil care era îmbrăcat cu hainele purtate de Tudor. Încă nu putem confirma faptul că este el. Corpul a fost transportat la morgă şi urmează să fie identificat, precum şi cauzele decesului”, au declarat oficialii IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.