Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. O sătmăreancă îşi donează bebelușul pe Facebook!

O sătmăreancă îşi donează bebelușul pe Facebook! O sătmăreancă a postat un anunţ şocant pe un grup al mămicilor de pe facebook. Femeia, care mai are trei copii, este din nou însărcinată şi a întrebat dacă ar accepta cineva copilul ei, spunând că nu îl poate creşte.

Iniţial ea nu a dorit să dezvăluie că este vorba despre ea, punând un anunţ general, dar la solicitarea altor mămici a intrat în detalii.

“Buna mămici o întrebare cine nu poate să aibă bebe ar accepta acuma un bebe de la alta persoana care nu are posibilitatea de a creste copilul?”, a scris sătmăreanca.

Imediat femeile din grup au solicitat detalii suplimentare, iar sătmăreanca a lămurit situaţia.

“Am întrebat că io o sa am şi as da dar la o peroana care ar iubi că pe ălui nu că nu ar avea loc între ceilalţi dar din păcate nu ar iubi nimeni decât io”, a răspuns sătmăreanca.

Cazul este unul cât se poate de grav, astfel de acţiuni fiind interzise de lege.

Imediat, femeia a fost taxată de celelalte sătmărence de pe grup.

“Ma gandesc ca esti conştinetă ca asta ce faci tu acum ca donezi bebelus pe net poate sa duca la pedeapsa cu inchisoare! Eu iti sugerez sa stergi postarea asta si sa fii mama!!!! Inainte sa raporteze cineva postarea”, i-a scris o femeie.

“Donatoarea” a spus că nu vrea bani pe copil, ci doar să îl lase cuiva.

“Nu vreau sal vand dar sal dau in adopţie şi dacă aş găsi pe cineva la da acolo doar sal iubească”, a mai scris viitoarea mamă.

Alte mămici au încurajat-o să ţină copilul, promiţând că o vor ajuta, în vreme ce altă mămică i-ar primi copilul doar să ştie că e în siguranţă.

“Uite, eu am doi copii pe care i-am avut foarte greu dar îl adopt şi pe al tău numai să nu ajungă în vreun container mort sau cine ştie pe unde, dar îl adopt, nu-l cumpăr”, a scris femeia care a primit aprecierile celorlalte.

Discuţiile între femei continuă şi la această oră!

Un comentariu

  1. adevarul Răspunde

    ce gunoi de oameni, de facut a fost bine ha? muiere nenorocita nu meriti nici macar aer!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.