Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

BATJOCORITOR. Mere putrezite și cornuri necomestibile pentru elevii sătmăreni

Directorul adjunct al Liceului de Artă Satu Mare, Julia Nichita Sulyok a postat astăzi pe Facebook, potrivit GNV, fotografii cu merele și cornurile pe care le-au primit elevii.

Programul privind distribuirea merelor și a cornului în școlile din județ se desfășoară într-un ritm lent, dar și batjocoritor, conform celor spuse de directoarea adjunctă.

”Bătaie de joc, este revoltător să le dea copiilor aşa ceva! Dacă din cutia întreagă minim cinci mere sunt stricate, din cei 20 de copii la cine să nu-i dăm? Risipă la maxim!”, este mesajul transmis de directorul adjunct al instituției.

5 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Tot programul “lapte si corn” este o batjocura la adresa elevilor.
    Acest program a fost gindit sa sprijine marii producatori de astfel de produse si nicidecum nu s-au gindit la o “crestere sanatoasa” a copiilor.
    Daca nu ar fi asa , nu se dadea indicatia la nivel national sa fie achizitionat cu prioritate lapte UHT, care este un lapte mort din punct de vedere microbiologic.
    Ca sa elimine micii producatori locali de la furnizarea de produse, s-a impus prin lege ca licitatiile se vor face exclusiv la nivel de judete.
    Or, un mic producator nu mai putea participa la o astfel de licitatie.
    Astfel ca in loc ca copilul sa manince un corn scos din cuptor cu citeva ore inainte, trebuia sa-l manince adus din alte judete, copt cu citeva zile inainte (sa-mi fie scuzata exagerarea) , oricum nu unul proaspat !

  2. y Răspunde

    Să gustați și laptele dat pentru copii (când se va da și aia). Dacă spun că e o mizerie încă am formulat elegant, am jignit mizeria. Apropo, să nu mai spună nimeni că nu sunt reclamații. Sunt cu căruța, cu ștraful, cu camionul. Dar se opresc pe drum la directori, la inspectorat etc. ca să nu se supere careva.
    Pentru stoparea abandonului școlar trebuie (de fapt trebuia de cel puțin 30 de ani) pornit programul cu masa caldă, GRATUITĂ. La unguri cum se poate? Asta este risipă inutilă și sifonarea banului public. Personal am văzut cum se strângea de la școală de personalul auxiliar și dus la țară la porci și găini. Nu se poate ca să nu se știe asta!

  3. Carmen Răspunde

    Principal este sa fie “ieftin” si sa mai si cada cite-o “mica atentie din partea firmei” ,cit mai grasa ,acolo unde trebuie.Calitatea nu conteaza.

  4. Driver Răspunde

    Foarte foarte corect zis Dna Carmen!!!
    Nimic NU conteaza decat sa iasa cascavalul!
    Nu va e rusine Gunoaielor.

  5. Gheorghe Răspunde

    Cei care au organizat licitatia si au semnat contractele sa raspunda. Este o bataie de joc la adresa copiilor si a noastra a tuturor. Se cheltuie aiurea bani publici.Merele sunt din POLONIA ca la noi nu mai sunt mere … . Oare chiar nu se sesizeaza nicio autoritate in aceste situatii. Este pusa in pericol sanatatea copiilor nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.