Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Strângere de semnături pentru declanșarea grevei de avertisment la Electrolux

Se strâng semnături pentru declanșarea unei greve de avertisment la Electrolux Satu Mare. Decizia a fost luată de reprezentanții sindicatului.

Cu toate că a avut loc deja o întâlnire între conducerea fabricii și reprezentanții sindicatului, concilierea a eșuat iar astfel s-a luat decizia strângerii de semnături pentru declanșarea grevei de avertisment.

Angajații sunt nemulțumiți pentru că vor înregistra pierderi salariale din cauza neîncheierii contractului colectiv de muncă pentru anul 2019. Greva de avertisment ar putea fi declanșată săptămâna viitoare, asta în condițiile în care vor fi strânse suficiente semnături.

Sindicaliștii amenință chiar și cu o grevă generală, dacă următoarele negocieri cu conducerea fabricii nu vor da rezultate.

 

 

2 comentarii

  1. john Răspunde

    JOS CU EI ,DIETER JUHASZ GO HOME.

  2. c-block Răspunde

    Ziceam că nu va mai fi grevă ca tot timpul până acum la sfârșitul anului. Deja îmi era dor. aprobabil au zis băieții că doar nu o să stea în frig ca în 2016. O lună grevă, fără salar după aia la negociere tot așa va fi cum vrea patronatul. Toți străinii ăștia își bat joc de noi, scot profitul afară cum pot dar trebuie ținuți în palmă de parcă …………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.