Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Centura Sătmarului prevăzută cu 60 de milioane de lei în bugetul Ministerului Transporturilor

Bugetul Ministerului Transporturilor a crescut, anul acesta, cu circa 55%, la 11,6 miliarde de lei, bani care ar trebui sa fie alocati catre autostrazi, poduri, retele de cale ferata, dar si pentru studii de fezabilitate pentru variante de ocolire si drumuri de mare viteza. De asemenea, zeci de milioane de lei vor merge către Centura Sătmarului.

Ministerul va aloca 62,7 milioane de lei pentru Varianta de Ocolire Timisoara, din Fondul de Coeziune, 60 de milioane de lei pentru Varianta de ocolire Satu Mare, 20 de milioane de lei pentru Varianta de ocolire Alesd, 40 de milioane de lei pentru Varianta de ocolire Beius Stei, 20 de milioane de lei pentru Varianta de ocolire Barlad si 15,7 milioane de lei pentru Autostrada Transilvania, sector Gilau – Bors, sectiunea 3A, din FEDR.

Intr-un studiu de fezabilitate si eficientizare a retelei feroviare din Romania se investesc 3,3 milioane de lei din FEDR. Se mai investesc 1,4 milioane de lei in actualizarea studiului de fezabilitate pentru podul peste Tisa in zona Teplita din Sighetu Marmatiei. Suma de 1,9 milioane de lei este destinata reactualizarii studiului de fezabilitate si a intocmirii proiectului tehnic si a detaliilor de executie pentru Varianta de ocolire a Municipiului Zalau, din Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Cele mai mari sume vor fi alocate următoarelor proiecte:

 

4 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    demisia psd !! puteu sa mai puna un euro in plus

  2. P-ulescu Răspunde

    X și Z sunteți noaptea minții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.