Ultima actualizare: ieri, 21:41
Locale

CNAIR precizează. NU există radare fixe în județul Satu Mare!

NU există radare fixe în județul Satu Mare! Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR) a transmis astăzi un comunicat de presă în care anunță că nu a încheiat cu Poliția Română niciun protocol pentru radare. Astfel, în județul Satu Mare nu există niciun radar fix.

Precizarea a venit după ce într-o anumită parte a presei a apărut această informaţie.

“În urma informațiilor apărute în presă precizăm că nu există un protocol încheiat între CNAIR SA și Poliția Română privind folosirea în regim de radar a camerelor foto/video amplasate pe drumurile publice. Camerele foto/video care aparțin CNAIR sunt folosite doar pentru identificarea autovehiculelor care circulă pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale fără a  dețin rovinietă sau care tranzitează podurile dunărene fără a achita tariful de trecere (peaj), ori pentru a identifica situațiile care afectează siguranța circulației”, precizează CNAIR.

În judeţul Satu Mare există  o singură cameră , cea din Decebal, care este folosită exclusiv pentru controlul rovinietei.

 

           

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Captură record! Peste 800 kg de droguri ascunse printre fructe

Peste 800 de kilograme de cannabis au fost transportate din Spania în Germania, cu implicarea unor cetăţeni români. Liderul unei...

Închide