Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Doi părinți au cerut ordin de restricție împotriva fiului lor, care îi teroriza

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, față de un bărbat, de 51 de ani.

Concret, în cursul zilei de ieri, marți, 19 februarie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au fost sesizați de către un bărbat, de 79 de ani, din comuna Căpleni, despre faptul că fiul acestuia, de 51 de ani, cu același domiciliu, provoacă în mod repetat scandal, la domiciliul acestora, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate și a evaluării stării de fapt, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 51 de ani, în mod repetat, pe fondul consumului de alcool, provoacă scandal în cadrul familiei, adresând cuvinte și expresii vulgare, degradante ambilor părinți, totodată, provoacă distrugeri în locuință și creează o stare de tensiune și suferință psihică.

Astfel, polițiștii au constatat că în cazul expus există un risc iminent ca viața sau integritatea fizică și psihică, să fie pusă în pericol printr-un act de violență domestică, emițând un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză, acesta fiind evacuat din locuință.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.