Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Fedorca, mesaj către Kereskényi: ,,Ai sfeclit-o, nu mai face conferințe!”

Partidul Social Democrat (PSD) Satu Mare a ieșit la atac si a trimis mai multe săgeți către conducerea Primăriei Satu Mare. Președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat că municipalitatea insistă prea mult pe faptul că nu primește bani de la centru, transmițându-i primarului Kereskenyi că Primăria condusă de UDMR-PNL a beneficiat de finanțări atât pentru al treilea pod cât și pentru Centură. Mai mult decât atât, în legătură cu licitația pentru al treilea pod, șefa PSD a declarat că edilul-șef ,,a sfeclit-o” și ar trebui să își asume acest lucru fără să mai dea vina pe Guvern.

Aurelia Fedorca nu l-a menajat deloc pe primarul Kereskenyi Gabor ci mai mult i-a transmis acestuia un mesaj dur și ferm. Șefa PSD Satu Mare a declarat că Guvernul a asigurat o finanțare de 18 milioane de euro pentru al treilea pod peste Someș, însă faptul că nu s-a prezentat nimeni la licitație este exclusiv problema Primăriei Satu Mare

,,Grija ta primordială este, în momentul în care tu te pregătești să scoți o documentație la licitație să te uiți un pic, ce e în piață, ce s-a modificat, prinzi specialiști, cine ți-a făcut documentația și apoi te pregătești de achiziție publică. Varianta clară, legală, este tu autoritate să te pui lângă contractul ăla de finanțare, dar nu să scoți necredibil niște documentații. Dacă le-ai scos necredibile, rezultatul este că nu vine niciun agent economic să se uite spre tine pentru că n-a venit să-și aducă bani de acasă. E evident că așa este”, a declarat Aurelia Fedorca.

Președintele PSD Satu Mare îl acuză pe edilul-șef al Sătmarului că nu își face temele, iar mai apoi organizează conferințe de presă în care încearcă să dea vina pe Guvern.

,,Prietene, du-te și fă-ți temele. Ai sfeclit-o, ai sfeclit-o, dar nu mai face și conferințe de presă ca să vii să arăți cu degetul spre cine? Ok, s-a întâmplat, dacă nu te-ai trezit la un moment dat, dar nu te mai tot duce să arăți vinovații că până la urmă pentru județul ăsta Satu Mare s-au dat bani pentru pod, ți-a dat Guvernul României, vrei sau nu vrei să crezi, 18 milioane de euro, poate îți mai trebuie, dar pune și tu de la tine că și tu ai buget în primăria asta”, a completat președintele PSD Satu Mare.

 

12 comentarii

  1. Cartof Răspunde

    AI SFECLIT LIMBA ROMANA!!! “n-a venit să-și aducă bani de acasă”.

    Cu cine ai facut Limba Romana? Viorica de Teleorman

  2. satmarean Răspunde

    Pana si udemeristii satmareni s-au saturat de minciunile pesediste, de promisiunile pe care tovarasii lui Dragnea le-au tot facut.

  3. Jan Răspunde

    Oricum UDMR-ul inchisese demult usa PSD-ului in nas, acum insa cred ca o si incuie !
    As vrea sa-i vad pe PSD-isti la viitoarele alegeri , cu cine vor negocia functiile de conducere de la municipiu si judet…?!
    Nu de alta dar judetul nu este numai Negresti Oas !

    • Cartof Răspunde

      AI SFELCLIT-O!!!

      ÎNCHÍDE, închíd, vb. III. 1. Tranz. A mișca (din balamale) o ușă, o fereastră, un capac etc. pentru a acoperi deschizătura corespunzătoare. ♦ A încuia cu cheia, cu zăvorul.

  4. y Răspunde

    La o analiză la rece UDMR mai mult ca sigur se va îndepărta de vaporul ăsta semiscufundat zis și gubernul României. Nu de alta dar vin fel de fel de alegeri anul ăsta și dacă nu mai merită ……..Vreau să văd pe madama asta când pică gubernul ei drag ce o să mai debiteze atunci.
    PS. După logica ei dacă iei pe cineva și îi legi mâinile și picioarele apoi îl arunci în apă și se scufundă, tot el este de vină.

  5. laurentiu Răspunde

    keserkeni e CLAR depasit de situatie, licitatie anulata si la al treilea pod si la Centrul Nou! Nu ca fedorca ar fi mai breaza!

  6. Daniel Răspunde

    D-na Fedorca sa ne detalieze cum sta cu Casa de Cultura Negresti Oas….

  7. matroz Răspunde

    SFECLÍ, sfeclesc, vb. IV. Tranz. (În expr.) A o sfecli = a ajunge într-o situație neplăcută, a o păți; a o băga pe mânecă. – Cf. sfeclă.

  8. Xpert Răspunde

    mi se pare mie s-au discursul e tot dintr-o conferință??!!!! lasați-o ma-i moale ca toți sunteți la fel, orașul ăsta e praf indiferent de orice primar a fost după 1989 încoace!!!! nimeni nu a facut decât pentru sine și mai puțin pentru interesul public și cetățeni!!!

  9. nu stiu ce Răspunde

    cand ma uit la pozele astea e parca m-as uita la o expozitie de gunoaie, mereu mi se stoarce stomacul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.