Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Principalele programe de finanțare ale Ministerului Mediului în 2019

Vicepreședintele ANPM, Radu Roca, a expus, astăzi, într-o conferință de presă, pe scurt cele mai importante programe de finanțare pe care Ministerul Mediului le derulează în acest an. :

– Cel mai important este programul de instalare a panourilor fotovoltaice acasă cu bani de la stat, prin care 30.000 de persoane fizice pot primi o subvenţie de 20.000 de lei dacă îşi instalează un sistem fotovoltaice. Înscrierea în program a început în 25 ianuarie, iar doritorii se mai pot înscrie până la 1 martie.

– Un al doilea program important – Programul Rabla pentru electrocasnice le oferă românilor care vor să scape de electrocasnicele vechi, mari consumatoare de energie, posibilitatea să le dea la schimb, la cumpărarea unora noi, pe vouchere de câte 200, 300 sau 400 de lei, după caz. Orice român care are domiciliul în România, nu are datorii la stat, are cel puțin 18 ani și un buletin sau o carte de identitate se pot înscrie, începând de azi, în programul Rabla pentru electrocasnice. Doritorii se pot înscrie online pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu – www.afm.ro

– Nu în ultimul rând, Ministerul Mediului a lansat un amplu program de finanțare pentru Consiliile Județene, în valoare de 25 milioane lei, care vizează educația și conștientizarea cetățenilor privind gestionarea si colectarea deșeurilor.

4 comentarii

  1. Titi Răspunde

    Alt limbric, fara coloana si caracter!

  2. satmarean Răspunde

    Mai bine ai trece langa Coica, in Pro Romania!

  3. unu Răspunde

    tot ce este despre mediu e o mare cacealma , da dai bani la fondul de mediu- si ce primesti in schimb zero , cineva ar trebui sa stopeze aceste lucruri si inca ceva unii care au terminat ingineria mediului nu au loc de asa zis veterinari de partid , dar pe mine ma ia cineva la dsv ????? CU STUDII ECONOMICE INTREB DOAR PT UN AMIC

  4. Unu plus unu Răspunde

    Exista o curba unde cei de la margini n-au importanta si se elimina , desi ei se cred foarte importanti si pe veci stăpâni !!!@ unu , titi , pusi, koroaciony , satmarean….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.