Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Copilul dispărut anul trecut în Sălaj a fost găsit mort într-un lac

Tudor Niream, minorul dispărut de acasă în urmă cu câteva luni, a fost găsit astăzi pe lacul Vârșolț.

Trupul copilului a fost zărit astăzi pe lacul Vîrşol de către o persoană care lucra la baraj. Acesta a alerat imediat autorităţile, iar pompierii au reuşit să extragă copilul din apele lacului, hainele acestuia corespundând cu cele purtate de Tudor în ziua dispariţiei, potrivit la sportulsalajean.ro.

Pompierii şimleuani au extras trupul copilului la suprafaţă, iar hainele cu care era îmbrăcat băiatul corespundeau cu cele purtate de Tudor în ziua în care a dispărut.

“La ora 13.13, poliţia a fost sunată de către o persoană care a spus că a văzut un cadavru în lacul Vîrşolţ. Este vorba despre un copil care era îmbrăcat cu hainele purtate de Tudor. Încă nu putem confirma faptul că este el. Corpul a fost transportat la morgă şi urmează să fie identificat, precum şi cauzele decesului”, au declarat oficialii IJP Sălaj.

Primarul comunei Vîrşolţ, Breda Lajos, a a confirmat faptul că este vorba despre Tudor.

“Cadavrul a ieşit la suprafaţă şi a fost văzut de o persoană care lucrează acolo la baraj. Este vorba despre cadavrul lui Tudor. Trupul lui a fost transportat la Zalău pentru autopsie. A fost mai cald şi cadavrul lui a ieşit la suprafaţă. Eu am zis că acolo la baraj este, pentru că l-am căutat peste tot şi nu am reuşit să dăm de el. Chiar în urmă cu trei zile am fost cu poliţia la pivniţa unei Biserici Catolice din Recea să vedem dacă e acolo şi nu a fost, iar astăzi a fost găsit în lacul Vîrşolţ. Sută la sută este el”, a spus Breda Lajos, primarul comunei Vîrşolţ, pentru sportulsalajean.ro

Tudor Niream, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea Mare, Salaj, în seara zilei de 23 noiembrie, în jurul orei 21.00, şi nu s-a mai întors. A fost căutat de familie și prieteni, însă nimeni nu a reușit să-l găsească. Astfel, copilul a fost dat în urmărire națională.

Astăzi, cele mai rele scenarii s-au adeverit. Condoleanțe familiei și prietenilor!

2 comentarii

  1. John Răspunde

    De ce oare ???
    Dumnezeu sa ii așeze sufletul într-un loc liniștit

  2. sdgd Răspunde

    Articol plasat la sectiunea “divertisment”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.