Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Inovație la o creșă sătmăreană. Copiii au învățat să mulgă vaca

Copilașii creșei „Mica sirenă” din municipiul Satu Mare au învățat astăzi despre vacă și foloasele pe care le aduce ea omului.

Educatoarea a găsit un mod creativ de a-i învăța pe micuți despre vacă, dar și modul în care trebuie ea mulsă. După ce le-a explicat copiilor partea teoretică, educatoare a lipit pe fiecare scaun câte o fotografie în care apărea imaginea unei văcuțe, iar sub fotografie a umflat baloane ce reprezentau ugerul vacii. În acest mod, de la o vârstă fragedă, micuții au învățat de unde provine laptele și cum se mulge o vacă.

Părinții sunt încântați de modul în care educatoarea a ales să îi întoarcă pe cei mici ”la rădăcini”.

„M-a făcut să zâmbesc şi mi-am spus “uite, ne întoarcem la rădăcini”! Modul în care a ales să îl predea este perfect din punctul meu de vedere, apropiat de realitate. Mă bucur că se ocupă astfel de copilaşii de la creşă, învaţă o mulţime de lucruri, orele petrecute acolo ne sunt de mare folos”, a mărturisit Maria-Magdalena Matei, mămica unei fetițe, pentru PortalSM.

După ce au învățat despre binecunoscutul animal domestic, copilașii au fost curioși să afle și despre alte animale.

„Fetiţa mea a fost fericită şi foarte interesată în ziua aceea de toate animalele posibile şi imposibile, în special de vacă! ?”, a mai spus mămica.

 

Un comentariu

  1. Nadas Alice Răspunde

    Felicitari educatoarei pentru metodele innovative de predare. Astfel copii vor sti ca vaca de la care vine lapticul nu este mov si laptele nu se cumpara din supermarket. Respect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.