Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Ovidiu Silaghi, printre preferaţii lui Tăriceanu la europarlamentare

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat în această seară, în cadrul emisiunii România9, difuzată pe TVR1, că îl susține pe Ovidiu Silaghi pentru candidatura la europarlamentare. 

Acesta a spus că partidul are o serie de candidați bine pregătiți politic, respectiv „niște voci care să aperele interesele României”.

Tăriceanu a declarat că le susţine pe primele două poziţii pe Norica Nicolai şi Renate Weber. Printre acestea, Tăriceanu l-a menționat și pe Ovidiu Silaghi.

Deocamdată nu au fost desemnaţi candidaţii, acest lucru urmând să aibă loc cât de curând.
___________
Potrivit reprezentanţilor ALDE Satu Mare, preşedintele Călin Popescu Tăriceanu l-ar susţine pe Ovidiu Silaghi având în vedere buna lor relaţie, dar şi faptul că Silaghi a scăpat de problemele pe care le-a avut cu DNA.

El şi-ar dori ca ALDE să obţină 15% la europarlamentare şi şase mandate, însă reprezentanţii partidului susţin că un rezultat realist ar fi obţinerea a trei mandate de europarlamentar.

Amintim că după o urmărire penală de aproape 5 ani, DNA a închis dosarul de trafic de influență al lui Silaghi pe motiv că „fapta nu există”. El era acuzat că ar fi primit șpagă 200.000 de euro de la Nelu Iordache ca să nu îi rezilieze un contract cu Compania de autostrăzi.

8 comentarii

  1. Bum Răspunde

    Da jegul asta nu are de gand sa dispara din peisaj ! Numai hoti in bietul satmar . Mai muriti mai jegosilor,mai muriti. Si tara o sa va fie recunoscatoare !!!

  2. Raul Răspunde

    Vad ca si Ovi umbla la dentistul lui Dragnea.

  3. satmarean Răspunde

    Iar l-au scos de la naftalina pe asta?

  4. Adrian Cozma Răspunde

    Silaghi este un GUNOI

  5. Rodica Răspunde

    Asta nu inseamna ca este si preferatul nostru ! Pe noi n-a reusit sa ne ….cumpere ! Da chiar , când scapam de lichelele astea ?

  6. Daum Răspunde

    Un figurant si jumatate. De fiecare data cand vine de la Bucuresti acasa, ia masina VIP de la poarta de imbarcare la avion, sa nu se ia saracia de el… 🙂
    Probabil uita ca dupa ce urca in avion tot reusesc amarastenii sa se frece de inaltimea sa… :)))

    • Mircea Răspunde

      Asta pentru ca umilul lacheu Sulea Claudiu trebuie sa-si justifice cumva locul de munca de la Aeroport. Si atunci ce sa faca el saracul … ciuguleste de pe unde poate… Probabil urmeaza sa-l transporte pe Silaghi de pe pista acasa cu un elicopter.

  7. Mae Răspunde

    Hei Dn Silaghi este omul serviciilor !!!,deci mucles nu o sa cada nici o dată și trebuie sa ajungă unde trebuie ca sa dea informațiile care trebuie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.