Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Muștar mucegăit la un supermarket din municipiul Satu Mare

O sătmăreancă a rămas dezamăgită după ce a mers să-și facă cumpărăturile la un supermarket din municipiul Satu Mare. Aceasta a avut neplăcerea să constate că unele produse prezentate a fi proaspete nu sunt tocmai comestibile. 

Femeia a luat un borcan de muștar de pe raftul unui supermarket din municipiul Satu Mare și s-a îngrozit când l-a desfăcut. Cu toate că produsul nu era expirat, era mucegăit și se prezenta într-o stare deplorabilă.

,,Nu mai am încredere să desfac și celelalte produse cumpărate, mi-a ajuns că am văzut asta”, a declarat sătmăreanca, pentru Portal SM.

6 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    poate ca era un sortiment nou de mustar cu mucegai ca branza!

    • Mira Răspunde

      Cu siguranță ?cum am zis ?produs promo cu Mucegai Nobil. Trebuia plătit și mucegaiul… Prea ieftin așa ..

  2. K Răspunde

    Asta – i aia care , acum cateva luni , avea unghiile rozalii infipte intr-o prajitura stricata , s-a schimbat doar culoarea unghiilor si produsul .

    • Mira Răspunde

      Dacă dumneavoastră sunteți atât de inteligent e problema dumneavoastră! Nu am mai apelat la asta dacă sunteți curios! Nu am avut unghii roz! Soarta! Vă puteți păstra comentariile! Și dacă doriți puteți să îmi plătiți unghiile și le fac și roz!

  3. Educatia Răspunde

    se mai întâmpla! Eu am văzut la kaufland o tanti care desfăcea borcanele de pasta de tomate ,gusta si le punea la loc!I-am atras atenția unui angajat,sincer nu știu ce s-a întâmplat ulterior dar bănuiesc ca borcane deschise si încercate au rămas pe raft …Poate si muștarul in cauza a fost degustat de vreun mitocan.

    • mipudeco Răspunde

      Nici tuciuriii nu se lasă mai prejos: desfac cutiile de lapte de 1 litru, gusta si le arunca pe raft. Tot acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.