Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO. Prim Adjunct nou la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare

Locotenent colonel Adrian – Relu ŞTIRB, a fost numit în funcţia de Prim Adjunct al Inspectorului – Şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Ordinul de numire în funcţie, semnat de către Inspectorul General al Jandarmeriei Române, vine ca urmare a promovării de către ofiţer a concursului organizat de către Jandarmeria Română la sfârşitul lunii ianuarie.

Născut la 8 martie 1972 în Zalău, lt. col. Adrian – Relu ŞTIRB este un ofiţer cu experienţă, fiind încadrat anterior la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj unde a îndeplinit succesiv funcţii de comandă şi de organizare coordonare misiuni.

Este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia 2002, cu specializarea ştiinţe juridice, pentru ca mai apoi să-şi desăvârşească studiile urmând cursuri de master cu specializarea ştiinţe penale în cadrul aceleiaşi instituţii.

La nivelul unităţii noastre, principalele atribuţii de serviciu vor fi de a organiza, conduce şi coordona activităţile unităţii pe linie de ordine şi siguranţă publică, urmărind îndeplinirea tuturor misiunilor cu maximă eficienţă, însoţite de o utilizare corectă a resurselor avute la dispoziţie.

Locotenentul colonel Ştirb Relu – Adrian nu este un străin pentru personalul Jandarmeriei Sătmărene, domnia sa fiind împuternicit începând cu luna martie a anului 2018 să exercite atribuţiile funcţiei de Prim Adjunct.

Odată cu titularizarea pe funcţie domnia sa a transmis tuturor colegilor principalele sale obiective: îmbunătăţirea şi eficientizarea modului de organizare a misiunilor şi creşterea siguranţei cetăţenilor judeţului Satu Mare.

Cu acest prilej, Inspectorul – Şef al unităţii, şi a exprimat mulţumirea pentru faptul că unitatea a câştigat un ofiţer competent, comanda unităţii este completă şi ia dorit succes în activitate domnul locotenent colonel Adrian – Relu Ştirb.

Sursa – Jandarmeria Satu Mare

Un comentariu

  1. Mae Răspunde

    Îmi place despre tine ești băiat gigel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.