Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Transport ilegal de porci în Satu Mare, în plină epidemie. TIR cu sute de animale, oprit de polițiști

În urma unui control efectuat în trafic pe raza municipiului Satu Mare, polițiștii de ordine publică au identificat o autoutilitară, care transporta 175 de suine, fără a putea prezenta acte de proveniență.

Astfel, la data de 16 februarie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului pentru Jandarmi Satu Mare, au oprit pe raza municipiului Satu Mare, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 48 de ani, din județul Maramureș, care transporta suine.

În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit faptul că susnumitul transporta 175 de suine fără a putea prezenta acte de proveniență sau de însoțire a mărfii și nici documente sanitar-veterinare.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale atât a conducătorului auto cât și a administratorul societății și s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a animalelor, în valoare de 17 500 de lei.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

2 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Mama c’è Curaj trebuie sa ai !?

  2. Beton Răspunde

    Mate pacat ca numai porci din autoutilitara au fost confiscati. Mai sunt foarte multi in acest judet. Ce facem cu ei ? Nu vreti sa ne scapati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.