Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Proiectul pasarelei supraterane de la Crinul, în fază de avizare!

Proiectul pasarelei supraterane de la Crinul este în fază de obţinere a avizelor! Așadar, pasajul suprateran pentru pietoni și bicicliști în intersecția Crinul va fi construit cât de curând, din fonduri europene.

Primăria municipiului Satu Mare a câștigat, prin Programul Operațional Regional (POR), finanțare pentru pasarela pietonală de la intersecția Crinul. Municipalitatea își anunțase încă din vara trecută intenția de a dezvolta un asemenea proiect, menționând la acea dată că realizarea unui pasaj suprateran pentru pietoni și bicicliști în intersecția Crinul reprezintă una dintre prioritățile regăsite în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană.

Pasarela va fi una metalică, cu acces şi pentru persoane cu handicap.

Valoarea proiectului ce ar urma să fie dezvoltat la intersecția Crinul este estimată la aproximativ 3 milioane de euro.

9 comentarii

  1. Alin Răspunde

    3 mil euro din care dispar doua ramane unul din care se incepe lucrarea se termina si asta unu pe urma nu mai sunt fonduri si uite asa murim tot prosti…….

  2. a Răspunde

    Scot si astia un desen ca… de pod Strand nu sunt in stare…

  3. x-ulescu Răspunde

    Da podu peste Somes ?? …unde e podu ? l-ati terminat deja ?? vedeti ca imediat expira proiectu …si iara trebe platit pentru alt proiect !!

    • y Răspunde

      No, vecine de alfabet, kă kam așa e. Scuze pentru aglomerarea de k-uri, dar de data asta este intenționat. Câteodată mă întreb dacă cei responsabil sunt chiar așa de …… ori ba. Să vezi când dau înapoi și cu centura pentru că și acolo problema este că până se scarpină se mai trezesc cu fel de fel de chestii pe traseu. E greu să pui interdicție de construcție. Înseamnă să ai serviciu de urbanism.
      Dar eu am o idee. Cum este programul prima casă, ar trebui organizat pentru autorități concurs și bonus financiar pentru primul proiect PROPRIU finalizat cu succes. Poate-poate așa s-ar termina și reabilitarea podului Decebal, s-ar începe măcar podul 3 Fata Morgana. Sweet dreams.

  4. Bubu Răspunde

    Alt SF, pentru prosti! Vin alegerile, incep legendele si povestile pentru adormit copii! Metrou! Metrou nu faceti?!

  5. a Răspunde

    Vecin de alfabet… cine crede (sa ma dea in judecata la CEDO) ca un ungur are trecere la Teleorman… Eu sincer cred, ca Gabor al nostru, a muscato-o la greu… Vb sudistilor °mizeii tai”.
    Problema are 2 necunoscute… Ramanem fara pod si cu (nu stiu cum se scrie) “cine sunt eu”, ori pupam papacul sultanului…
    Amu sincer la fel ne inchinam daca pupam mana de la Viena.
    Exista solutia 2.. credit fara mita si tarr si tehnic si x si z.. Are “oua” Gabor pt asa ceva? Poate? Ca vot etnic facem rost… Este capabil? Ca ala fara chelie si dr. visa, nici el nu stie la ce.

    • mutu Răspunde

      @a:ioioiiiii…poti traduce ,pana la urma,ce vrei sa zici?Podul nu are nimic cu etnia.Priceperea e totul!Eu am o colectie de promisiuni ale actualului primar!Fiind promisiuni,trebuie tratate ca atare!Adica aiureli de propaganda!Pacat!

  6. a Răspunde

    Cred esti analfabet functional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.