Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Pui prăjit cu pene la un fast-food din municipiul Satu Mare

O sătmăreancă a avut parte de un șoc atunci când și-a comandat un meniu de la KFC. În loc de puiul crocant și delicios, a primit bucăți de carne cu…pene.

Femeia a postat o poză cu mâncarea comandată de la KFC, unde se observă că cele ce ar fi trebuit să fie crispy strips-uri, s-au dovedit a fi niște pui cu pene.

,,Ăă da.. Mulțumim pentru cărnița asta cu par și pană… Doamne ferește, pot sa spun ca niciodată nu voi mai manca de la KFC”, s-a plâns sătmăreanca pe o rețea de socializare.

10 comentarii

  1. Trancă Răspunde

    Ninciuni, ala nu e pui cumparat de la kfc.

    • Stefi Răspunde

      Corect!Si nu se vede in poza nici bonul dela casa de marcat!Interesant,nu?Eu in locul KFC-ului as deschide deja mâine un dosar la Politie si la Parchet!

  2. Jan Răspunde

    Interesant !
    De obicei nu se specifica numele magazinului…

  3. sebi Răspunde

    fake – news , încercare disperată a unor idioți de discreditare a unui important lanț de magazine , din fericire majoritatea consumatorilor sunt conștienți de calitatea certificată a produselor KFC – peste tot în lume același standard , nu doar în RO ,

  4. Hahah Răspunde

    Asta mananca puiu ala la ea in bucatarie si isi imagineaza ca e la KFC… Hahahaha

  5. Driver Răspunde

    …ori o fii patroana taranca de la marele feszt fuud-ri din satul nostru ..cel mare.
    Nu le enumar..stiti voi .
    Sunt vreo 3-4 la numar.

  6. Unu' Răspunde

    Mă oameni buni, amu io nu știu ce să zic, dar dacă priviți atent cele două fotografii, o să puteți constata că o mare parte din bucata de pui este identică, fiind înlocuite doar vârfurile păgubașe!
    Amu sincer, care sunt șansele ca pe două bucăți de aripi diferite, acoperirea de pane să arate exact identic?!?

  7. Giurgiu Ovidiu Răspunde

    Nu sustin laturi de fast food precum KFC, unde puiul este de cea mai proasta calitate. Dar cei de la portalsm ar fi trebuit sa remarce cu usurinta ca pozele sunt “cosmetizate” si ca in nici un caz nu este vorba de aripi (in cele 2 poze este una si aceeasi aripa) de la KFC.

  8. Ella Răspunde

    Nu știu dacă o fi sau nu adevărat, și nu vreau sa distorsionez vreo imagine a KFC-ului…dar și eu am găsit plastic intr-o bucată de carne harcea parcea, deși eu comandasem burger de pui, ajung acasă și văd o bucată de carne ?? in care mai era și ceva plastic, că na, nu m-am dus s-o schimb… Asta la KFC in București…

  9. Fost client KFC Bacău Răspunde

    Încă se întâmplă și la KFC Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.