Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO. Un sătmărean a dat lovitura la pariuri, după ce a pus mii de lei pe un singur bilet

Un parior din Satu Mare a dat lovitura la pariuri cu patru meciuri din Anglia si doua din Germania. El a mizat pe dueluri din Premier League, Bundesliga, dar si din esaloanele inferioare din Anglia si Germania.

Sătmăreanul a mizat 4.600 RON pe un bilet cu 6 partide si o cota de 6.53! La final a castigat 28.618 RON!  Cele mai mari emotii le-a avut la Borussia Dortmund – Hoffenheim, incheiat 3-3. Gazdele au egalat in minutul 87 si au terminat meciul in ofensiva, luand cu asalt poarta adversa.

De cealaltă parte, Manchester United, Liverpool si Luton au castigat lejer, scor 3-0!

7 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Intr-o saptamana ii baga la loc garantat ! intrebati-l cati bani a pierdut in viata lui la pariuri si apoi vb de lovitura :))))

  2. Driver Răspunde

    Din pacate DA, asa este.
    Aici castiga doar prorietarii, nicidecum saracii care pariaza. Azi castiga 2000 de lei, apoi incet pierde 5000 de lei.
    Intro sociatate saraca si negajita merg foarte bine pariuriile si casinouriile.
    Asta este o boala!

  3. cineva Răspunde

    Se spune ca nu exista oameni saraci , doar lenesi . Asa ca toti cei care stau ore in sir la aparate in sali intunecate ca sobolanii sunt doar lenesi care spera la un castig nemuncit .

  4. Eu Răspunde

    csatigam si eu 1500 de lei pe zi,timp de 2 saptamani, a mers bine caruta, dar omul nu se poate orpi, i-am bagat repede inapoi si binenteles mult in plus pt ca am fost sigur ca mai pot repeta figura.

    Acum nu am mai pariat de 3 ani si sunt mandru ca nici nu ma atrage, incet imi revin. Am invatat ca banii nu aduc fericire, ma multumesc cu ce castig din munca, nu vreau mult pt ca am avut mult si nu am fost mai fericit.

    Nu mai pariati, va mancati toti nervi si va suferi toata lumea din jurul vostru. Trece viata si nu o sa castigati inapoi timpul pierdut cu mecirui niciodata!!!

    • cetatean Răspunde

      Erai in cartea recordurilor daca castigai 1500 zilnic doua saptamani la rand !!!!Cu vrajala asta te minti si pe tine 🙂

      • Eu Răspunde

        Decizia ta daca ma crezi sau nu. Eu doar am vrut sa va atrag atentia ca se poate scapa de tentatiile pariurilor, asta a fost experienta mea, am pariat 10 ani, am bagat muuult. Am jucat live si acolo pierzi controlul. Cand am castigat pariam doar un singur meci cu suma mare, asta a mers 2 saptamani.

        Ma bucur ca nu mai sunt captiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.