Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO. Tânăra voluntară care a ales să-și sărbătorească majoratul alături de pompieri. ,,Asta mă reprezintă”

Giorgiana Gogota, o tânără voluntară care salvează oameni din pasiune a ales ca, la împlinirea frumoasei vârste de 18 ani, să sărbătorească alături de colegii ei, de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare.

,,Tinerii voluntari nu contenesc să ne uimească. Azi e ziua ei și … nu orice zi. Azi Giorgiana Gogota împlinește 18 ani. Putea alege orice, dar a ales să sărbătorească la pompieri alături de noii săi „colegi””, au declarat pompierii.

Tânăra Giorgina spune că de majorat vrea să își amintească doar de lucrurile care o reprezintă și de asta și-a dorit să se afle în mijlocul familiei salvatorilor.

,,Majoritatea adolescenților visează la această zi și își spun că vor face ceva ce nu vor uita niciodată… EU asta vreau să îmi amintesc! Asta mă reprezintă! Așa vreau să sărbătoresc!”

Mai mult decât atât, tânăra voluntară își va petrece majoratul și alături de tatăl ei, pompier în cadrul ISU Satu Mare de nu mai puțin de 18 ani.

,,Și ca tabloul să fie și mai frumos, vă spunem că a moștenit “spiritul de salvator” de la tatăl ei, pompier de 18 ani (tot un fel de majorat) și că astăzi lucrează pe aceeași tură. LA MULȚI ANI, Giorgiana! Să ai o viață la fel de frumoasă ca visele tale!”, este mesajul pompierilor sătmăreni.

 

4 comentarii

  1. cineva Răspunde

    La Multi Ani fata frumoasa , sa ai parte de bucurii si impliniri . Parintii tai sunt foarte norocosi .

  2. ombre Răspunde

    un exemplu frumos pentru tineri ,la multi ani !

  3. Garuboz Răspunde

    La multi ani fetito si felicitari parintilor tai!Dumnezeu s-a te ajute!

  4. Rodica Răspunde

    Nu , nu e bine ! Pai nu te duci tu intr-un club , aici …. aproape , la Mamaia , sa spargi cateva zeci de mii de eruro ? Ce educatie este asta ?
    Si-acum , pe bune – intr-o lume anormala in care traim , vad ca se-ntampla si lucruri normale ! Nu stiu cine esti , dar iti doresc sa ai zilele insorite , precum cea de nastere , sa dai sperante si sa salvezi cat mai multe vieti , sa ai parte de bucurii pe masura caracterului tau frumos ! La multi ani ! Sa primesti doar ce-i frumos de la viata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.