Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Accident mortal cu români în Ungaria, provocat de o maşină care mergea pe contrasens

O persoană şi-a pierdut viața şi trei au fost rănițte grav după ce două mașini s-au ciocnit frontal pe autostrada M5 în apropiere de Kiskunfélegyháza, informează delmagyar.hu. Potrivit presei maghiare, una dintre maşinile implicate în accident era condusă de un român. 

Un şofer de 85 de ani, aflat la volanul unui autoturism Suzuki, a intrat pe M5, în direcţia Szeged, la Kiskunfélegyháza, dar la scurt timp a realizat că a greşit direcţia şi a întors pe autostradă, izbindu-se frontal cu un autoturism Renault condus de un român, scrie delmagyar.hu.

Soția şoferului de 85 de ani, aflată alături de el în maşină, a murit pe loc. Fiica de 60 de ani, bătrânul și românul aflat în maşina Renault au fost răniți grav și au fost transportaţi. Românul este în comă.

Potrivit sursei citate, şoferul de 85 de ani şi familia sa veneau de la o înmormântare şi când a relizat că merge pe autostradă în direcţia greşită a întors pur şi simplu.

6 comentarii

  1. unu Răspunde

    nu va suparati dar e o stire scris cu piciorul- deci accident mortal cu romani , dar cati romania erau?? unu 2 , 3 ,4 – din cate citesc era 1, sau si din cealalta masina erau toti romani ca nu inteleg, apoi sotia soferului de 85 de ani , cine avea 85 sotia sau soferul?// batranul si romanul????? batranul ce nationalitatea are?

  2. y Răspunde

    Sunt de acord cu ce spune @unu. De fapt ați omorât jurnalismul cu pseudoarticolul ăsta. Cred că mă voi uita la știrile din Ungaria ca să pricep și eu ce a fost de fapt.

    • Norick Răspunde

      Moșul, soția și fiica (60 ! ani) erau din Ungaria. În cealaltă mașină era un bărbat din Ro. (este din păcate în comă). Soția moșului a decedat, deci titlul articolului nu prea este adevărat..

  3. Adi Răspunde

    A nu se intelege ca vreau sa ii apar pe jurnalisti, dar:

    ” Soția şoferului de 85 de ani” VIRGULA “aflată alături de el în maşină, a murit pe loc”
    Explicatie: Soferul avea 85 ani, sotia lui, pasager, a murit. Varsta ei nu a fost specificata.

    “Fiica de 60 de ani, bătrânul și românul aflat în maşina Renault au fost răniți grav”
    Explicatie: Fiica (soferului, aceasta avand 60 de ani) Batranul (cel de 85 de ani) si Romanul (varsta nespecificata) au fost raniti.

    Acum ori nu sunteti vorbitori nativi de limba romana si se mai poate lucra la asta, or nu s-a inteles (la asta mai greu de lucrat)

    • y Răspunde

      Nu vreau eu să fiu deloc cârcotaș pentru pentru formularea utilizată oare cât îți dă profa de română la compunere? Zici că-i tradus cu google translate din maghiară articolul. Și ce e mai important nu dă detalii importante despre accident. Așteptăm update-ul.

  4. T Răspunde

    Se înțelege foarte bine !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.