Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

FOTO/VIDEO. Incendiu violent! O familie cu șapte copii a rămas fără casă. Ce spun pompierii

Nu mai puțin de 13 pompieri sătmăreni cu 3 autospeciale au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Tătărești.

La sosirea forțelor profesioniste, incendiul se manifesta violent și generalizat atât la acoperișul casei, cât și în interiorul acesteia. După ce s-au asigurat că toți membrii familiei au fost evacuați, pompierii au stins incendiul reușind să protejeze o altă casă de locuit aflată în imediata apropiere.

La momentul izbucnirii incendiului în casă se aflau părinții cu 6 dintre cei 7 copii. Din fericire, aceștia au reușit să se evacueze la timp, însă locuința și bunurile au fost distruse în totalitate. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

O familie cu șapte copii a rămas pe drumuri

Incendiul a fost unul extrem de violent, iar toată agoniseala familiei a fost făcută scrum. ,,Ajutați o familie cu șapte copii din Tătărești. Sunt disperați, le-a ars casa azi-noapte și au rămas fără nimic. Detalii la numărul 0742505177”, este apelul unui sătmărean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.