Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

FOTOGALERIE. KiK a deschis primul magazin din 2019 în Shopping City Satu Mare

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, deschide al treisprezecelea magazin din România, în Shopping City Satu Mare.

Cu o suprafață construită de 485mp și o investiție totală de peste 200.000 euro, KiK Satu Mare își deschide porțile pe 22 februarie, de la ora 10.00. Clienții care vor vizita magazinul în ziua deschiderii, dar și pe 23 februarie, vor beneficia de 10% reducere la toate produsele și se vor bucura de atmosfera energică, pe ritmuri antrenante de samba, de faimoasa mascotă KiK, ruleta norocoasă cu multe premii, dar și de numeroase surprize pentru cei mici.

„Ne-am propus să implementăm un plan îndrăzneț de intrare pe piața din România și am reușit. Am estimat lansarea a 10 magazine și am reușit să deschidem 12 în 2018, un adevărat maraton. Avem o echipă puternic dedicată proiectului, care a făcut ca fiecare eveniment de lansare să fie special. Fiecare magazin KiK oferă în spații generoase produse de calitate, la prețuri avantajoase, ceea ce a atras numeroși consumatori români, iubitori ai binecunoscutului etalon german. Ne bucurăm să aducem de acum calitatea germană și la Satu Mare, primul magazin cu care începem seria deschiderilor din 2019”, a declarat directorul general al KiK România, Raluca Hartmann.

KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse:  îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home&deco.

Pentru 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliu peste 30 de noi magazine în întreaga țară. Compania mizează pe încrederea românilor pentru produse  de calitate germană și pe prețurile imbatabile practicate. Orașele în care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamț, Botoșani, Sighetu Marmației, Brăila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrița, Craiova, Râmnicu Vâlcea.

Despre KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole pentru casă precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Pentru mai multe detalii, accesați www.kik.eu/ro/companie.

3 comentarii

  1. Dana Răspunde

    Magazinul Kik din Satu Mare nu ofera pungi pt produsele vandute.
    Nu cred ca este normal sa te oblige sa cumperi sacosa de panza cu brandul Kik de fiecare data cand faci cumparaturi.

    • c-block Răspunde

      Pungile de plastic sunt interzise, se pot comercaliza doar biodegradabile. Dacă ai vedea ce e la groapă ai înțelege de ce. Toată lumea aruncă în neștire pungile la gunoi nimeni nu le mai folosește.

  2. Suciu Teodora Răspunde

    Cunosc acest magazin din Germania,
    Imi place pentru că are o gama larga de produse la un preț bun. Sunt dezamăgită că la Baia Mare încă nu s-a deschis un magazin Kik!
    Sper măcar la anul viitor să se deschidă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.