Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTOGALERIE. S-a deschis târgul de nunți Premium Wedding Expo

S-a deschis târgul de nunți Premium Wedding Expo, ce are loc în perioada 16 și 17 februarie, la Casa Meșteșugarilor din municipiul Satu Mare.

Obiectivul târgului este acela de a atinge așteptările celor mai exigenți miri și de a oferi servicii de calitate superioară, într-un paradis exclusiv.

În timpul de dinaintea nunții, când sarcinile legate de organizare se înmultesc și sunt copleșitoare, acest expo urmărește să le fie mirilor oază de liniște și răspunsul numeroaselor întrebări.

Calitatea serviciilor satisface cele mai înalte așteptări, iar expozanții sunt pregătiți să transforme orice vis în realitate.

„Vă așteptăm să ne vizitați în recent renovata Casa Meștesugarilor la expoziția cea mai elegantă a anului, unde sala principală, monumental decorată în anii 1900, va găzdui expozanții cu cele mai noi trenduri în decor, fotografie, videografie, și nu numai”, este mesajul organizatorilor.

Premium Wedding Expo, dacă nu doar în iubire cauți calitatea! 🙂

Târgul de nunți Premium Wedding Expo are loc în perioada 16 și 17 februarie, între ora 11.00-19.00, la Casa Meșteșugarilor din municipiul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.