Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Gașca Zurli, spectacol caritabil la Satu Mare. Banii strânși, donați pentru cumpărarea unei case familiei cu 7 copii

Sătmăreanca Mirela Retegan, împreună cu Gașca Zurli se implică în ajutorarea familiei cu șapte copii din Tătărești, cea care a rămas pe drumuri după ce casa le-a fost mistuită de flăcări. Fondatoarea proiectului Zurli a anunțat că se implică direct în această problemă, și va dona toți banii strânși în urma a două spectacole ce vor avea loc în municipiului Satu Mare.

Prin campania de ajutorare inițiată de Marcela Papici se urmărește achiziționarea unei locuințe pentru familia greu încercată. Campania a senzibilizat foarte multe persoane, iar până în acest moment s-au strâns peste 6.000 de euro. După cele două spectacole marca Gașca Zurli, cei șapte copii din Tătărești, împreună cu părinții lor, vor fi extrem de aproape să aibă din nou un acoperiș deasupra capului.

,,Am hotărât că o să facem în Satu Mare unul sau două spectacole, iar absolut toți banii pe care îi vom încasa se vor duce către această căsuță. Am găsit o casă care e chiar lângă casa care a ars și care costă 23.000 de euro. Eu sunt sigură că vom strânge banii ăștia, n-am absolut nicio emoție. Vom face tot posibilul acești copii să primească cel mai frumos mărțișor din viața lor”, a declarat Mirela Retegan.

Spectacolele Gașca Zurli vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, în data de 3 martie.

Campania Casa oamenilor buni

Va suntem recunoscători! La 4 zile de la incendiu care le-a ars casa, suntem la 6230 Euro (cash si conturi – lei, euro, dolari). #Casaoamenilorbuni va deveni realitate datorită domniilor voastre si generozității de care dati dovada!  Împreună suntem o forță si o dovadă că trăim într-o comunitate de oameni buni cărora le pasa! Avem frigider, aragaz, butelie, dulapuri, vase, asternuturi, paturi, masa, scaune, tacâmuri, căni, jucării. Dar cel mai important, avem SPERANTA! Speranta ca Sergiu va avea o CASA de unde sa meargă la școală! Nu renunțăm! Trebuie să strângem banii de o casa noua!, se arată pe pagina de facebook a campaniei.

Donațiile se pot face în următoarele conturi:

Cont LEI RO24BTRLRONCRT0146227501

Cont EURO RO71BTRLEURCRT0146227501

Cont LIRE RO29BTRLGBPCRT0146227501

Cont DOLARI RO75BTRLUSDCRT0146227501

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.