Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Kaufland majorează salariul minim al lucrătorilor comerciali, de la 1 martie

Kaufland duce venitul lucrăto­ri­lor comerciali la aproape 2.000 de lei net, cu 54% peste salariul minim la ni­vel naţio­nal începând cu data de 1 martie 2019, informează Ziarul Financiar.

Un lucrător comercial din hiper­mar­keturile Kaufland, liderul co­mer­ţului local cu afaceri de peste 10 mld. lei anual şi cu 15.000 de salariaţi, va câştiga un venit minim de 3.300 de lei brut (1.941 de lei net lunar), cu aproape 18% mai mult decât până acum. Veni­tul minim al lucrătorilor co­merciali de la Kaufland porneşte de la suma de 3.300 lei brut, sumă ce include tichetele de masă şi sporurile salariale, şi va intra în vigoare începând cu luna martie 2019.

În funcţie de vechime şi de rezul­ta­te, veniturile lunare ale unui angajat în această poziţie pot fi mai mari, deşi re­pre­zentanţii lanţului de magazine nu oferă cifre.

Sursa – zf.ro

 

3 comentarii

  1. Liniutze Răspunde

    Ii intrecere la fraierit populatia sau ce?! Venitul minim se calculeaza cu sporuri de weekend si ore suplimentare.

    De la cine ati invatat? Draxlmaier

  2. Satmarean Răspunde

    Eventual 3300 brut la care SE ADAUGA SPORURILE PT SAMBETE ,DUMINICI SI SARMATORI LEGALE , IAR TICHETELE SUNT SEPARAT.
    Atunci puteti vb de un venit…..decent.

  3. Paula Răspunde

    Partea buna este ca se ridica salarul..partea proasta este ca “majorarea semnificativa” inseamna vreo 200 brut..la un salar de 2800 brut ramai cu sub 1600 net..alta problema este diferenta de salar pentru acelasi post in functie de marimea orasului desi cheltuielile lunare la intretinere este aceeasi (gaz,curent,etc)..vechimea si fidelitatea angajatului nu conteaza..un angajat vechi care stie ce trebuie sa faca primeste acelasi salar sau aproape egal cu unul nou sau care se misca precum melcul iar acest lucru este foarte frustrant..la alte supermarketuri salarul net incepe de la 1600 si la cei cu vechime este mai mare..e drept ca K da alte facilitati (diverse abonamente la activitati in timpul liber)dar intr-un oras mic aceste activitati sunt foarte limitate…sunt cateva puncte pro si contra..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.