Ultima actualizare: azi, 22:48
Locale

FOTO&VIDEO. Parcare de mitocan la Satu Mare. Sunt 10 locuri libere şi el opreşte pe trecere!

Parcare de mitocan la Satu Mare. Un tânăr din Satu Mare a fost surprins în această seară în timp ce şi-a parcat “bolidul” chiar pe trecerea de pietoni de a intersecţia b-dului Ion. C. Brătianu cu Gheorghe Doja.  

Tânărul de la volan şi-a oprit maşina înmatriculată în Bulgaria, un BMW, exact pe trecerea de pietoni care duce la un fast food. A pornit avariile, s-a dat jos din maşină, a “tras o flegmă” de toată frumuseţea în mijlocul intersecţiei, după care a intrat mândru în fast food, cel mai probabil să îşi cumpere o shaorma. Asta în condiţiile înc are la câţiva metri distanţă erau cel puţin 10 locuri de parcare goale.

Trecerea de pietoni respectivă este una destul de periculoasă. Pietonii au putut trece pe lângă maşină, dar fără să aibă vizibilitate bună. Nici ceilalţi şoferi nu au putut observa dacă se angaja pietoni în traversarea străzii.

După câteva minute, tânărul s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă.

Norocul lui e că a scăpat neamendat de poliţie. Există totuşi speranţa că data viitoare nu va scăpa atât de uşor.

 

 

7 comentarii

 1. Vlad Răspunde

  Si nu e nimeni pe strada… cine p mea esti sa jude i

  • Unu' Răspunde

   Măgărocule, nu contează dacă era sau nu cineva pe stradă! Este INTERZIS și cu asta basta, mâncător de kkt care ești!

 2. Flegmitzu Răspunde

  De vina sunt cei cu șaormeria !De ce nu fac locuri de parcare in interiorul localului?Sa între omul cu mașina in restaurant, sa se dea jos sa se așeze ușor ,fără efort, la masa ,sa fie aproape de buda poate îl trece,etc.Nu învățam nimic din occident ,din lumea civilizata ,acolo se duc cu mașina si in supermarket si la cinema si la cârciuma si la ei acasă pot sa parcheze chiar lângă pat!Va luați de un biet om ,sărac ca nu a avut bani sa înscrie mașina pe Ro,bolnav ca de aceea flegma din metru in metru,a vrut si el o șaorma cu detoate si voi gata ca e cocalar, ca e nesimțit ,ca e mitocan .Ce oameni!

 3. Ardelean Răspunde

  Bouleanu n-o aflat inca de faptul ca s-a scos taxa de mediu, si nu mai e cool sa ai masina pe Bulgaria?

 4. bulgar Răspunde

  cultura generala de român, asta e

  • Stefi Răspunde

   Asa cum spui!Genetica curata!Si n-o poti modifica!Eventual daca nu apare vreo mutatie genetica si se schimba lantul ADN,dar si asta poate dura 1.000.000 de ani!Asa ca noi nu vom apuca!

 5. Ionica Răspunde

  Ce-ai facut mai nene mai :)) ? Sofer de Beemveu :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.