Ultima actualizare: azi, 17:03
Locale

Kereskényi, apel către parlamentari: ,,Nu opriți, susțineți dezvoltarea municipiului Satu Mare!”

Proiectul de buget pentru anul 2019 este fundamentat defectuos, sporește în continuare centralizarea și, în multe cazuri, împiedică dezvoltarea orașelor, anunță primarul Kereskenyi Gabor. În acest sens, edilul-șef a lansat un apel către parlamentariiUDMR.

Autoritățile locale sunt în continuare vulnerabile și sunt obligate să stea cu mâna întinsă la Guvern pentru a putea funcționa normal. În cazul municipiului Satu Mare, este vorba de un minus de 11,14 milioane de lei la bugetul local, comparativ cu cel de anul trecut.

,,În consecință, acum când proiectul de buget pe 2019 este discutat în Parlament, am cerut parlamentarilor UDMR, dar și celorlalți reprezentanți ai județului Satu Mare în Parlament, să susțină ca salariile asistenților persoanelor cu handicap să fie plătite în continuare din bugetul central (din cota de TVA). Astfel încât, bugetul local să nu fie afectat, fapt ce ar stopa dezvoltarea municipiului nostru”, a declarat Kereskenyi Gabor.

2 comentarii

  1. Călin Răspunde

    F. bine !

  2. Szabolcs Răspunde

    Mai dati afara din penalii aia care nu fac absolut nimic, acolo pe la primarie.
    Ochelaristul dracului de gábor
    Nem szégyelitek magatokat, a társadalom szemétládái vagytok…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. Sătmăreanul Aldo Blaga, în finala Eurovision România

Aldo Blaga se numără printre finalișii selecției naționale la Eurovision România, alături de Olivier Kaye, Letiţia Moisescu & Sensibil Balkan,...

Închide