Ultima actualizare: ieri, 21:00
Locale

FOTOGALERIE. Incendiu puternic. Casă cuprinsă de flăcări în județul Satu Mare

În această dimineață, în jurul orei 07.00, pompierii careieni au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei case din Grădina Viilor, Carei.

Cei 11 pompieri care s-au deplasat la adresa indicată, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, au reușit localizarea rapidă a incendiului protejând imobilele învecinate. Intervenția pentru stingerea tuturor focarelor a durat însă, aproape trei ore, deoarece aceștia au fost nevoiți să decoperteze acoperișul din tablă pentru a ajunge în pod unde ardeau materialele combustibile din structura acoperișului, respeciv a tavanului mansardei: lemn, izolație, lambriuri din lemn și trestie.

Nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale sunt însemnate. Au ars: o parte din acoperiș, tavanul mansardei și elemente de mobilier din încăperile de la mansardă și s-au degradat pereții întregii construcții.

Cauza probabilă: coș de fum, care deservea centrala termică, neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Sursa – ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Kereskényi, apel către parlamentari: ,,Nu opriți, susțineți dezvoltarea municipiului Satu Mare!”

Proiectul de buget pentru anul 2019 este fundamentat defectuos, sporește în continuare centralizarea și, în multe cazuri, împiedică dezvoltarea orașelor,...

Închide