Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Noi zboruri de la Satu Mare? Negocieri cu Lufthansa, Austrian Airlines sau WizzAir

Noi zboruri de la Satu Mare? Conducerea Aeroportului Internațional Satu Mare poartă negocieri cu mai multe firme, printre care Lufthansa, Austrian Airlines sau WizzAir pentru introducerea de noi curse.

Informaţia a fost confirmată de către managerul Aeroportului Internațional Satu Mare, Mihai Pătrașcu, în cadrul unei întâlniri cu oameni de afaceri din Satu Mare, organizată de către Asociaţia Economico Româno Germană.

Întrebat dacă sunt posibile noi surse din Satu Mare spre destinaţii din Germania, pentru oamenii de afaceri, directorul aeroportului a arătat că se poartă negocieri, însă doar pentru mediul de afaceri nu este rentabilă o cursă, fiind nevoie mulţi pasageri, astfel încât costul cursei să poată fi susţinut.

El a precizat că persoanele interesate ar trebui să trimită scrisori către consulatele/ambasadele sau către operatorii aerieni din țările în care locuiesc și să ceară introducerea unor astfel de curse în ideea în care operatorii ar ține cont de doleanțele potențiaților pasageri.

Sondajul PortalSM arată că sătmăreni doresc zbor sre Paris!

PortalSM a inițiat în 2016 un sondaj online prin intermediul căruia cititorii şi-au putut exprima opțiunea cu privire la posibila viitoare cursă internațională de pe Aeroportul Satu Mare. Sondajul s-a bucurat de mare succes, au votat 9.409 persoane.

Rezultatele acestui sondaj online arată că cei mai mulți sătmăreni își doresc ca Parisul să fie următoarea destinație a curselor internaționale Wizz Air de pe Aeroportul Satu Mare. Capitala Franței a fost votată de 2.122 de persoane, adică 23%.

Următoarele locuri pe podium sunt ocupate, la mare distanță, de Bruxelles  – 10% (973 voturi) și Roma – 10% (940 voturi).

 

5 comentarii

  1. Mihai Răspunde

    Trimiteti sugestiile pe  [email protected] . Asa dl director va avea situatia exacta a solicitarilor, si va avea un cuvant mult mai greu de spus fata de wizz. Sa ne mobilizam cu totii sa ajutam omul. Sa trimita toti cei interesati email, sa scrie destinatia dorita.

  2. Ardelean Răspunde

    Super idee, sa ne mobilizam cu totii si sa trimitem mail la aeroport. Share pe FB, sa stie lumea de initiativa.

  3. Sm Răspunde

    Aham deci din 2016 pana acuma nimic nu sa schimbat. În afara de zborul către Anglia și București nimic nou. Și asta asa va fi și peste 5 ani. Deja de 2-3ani doar se port negocieri și altceva nimic. Exact ca și cu poduri, autostrăzi, spitale și alte proiecte din România. Zero barat!!

  4. Ardelean Răspunde

    Trimiteti sugestii catre adresa de email a aeroportului. Sa aiba directoru justificare.

  5. Transporter Răspunde

    nu, nu nu si NU.
    Sa ramana asa cum e, de unde facem noi ciubucarii atunci un ban de pe taranii care merg a la paris din
    debretin sau a la cluj.
    ganditi va un pic.
    este un biznis foarte bun.
    facem si noi un ban, cinstit.
    asa ca fara zboruri din satu mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.