Ultima actualizare: azi, 11:40

 

Locale

Orange, amendat de OPC Satu Mare. Operatorul a câștigat în instanță

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare a amendat compania Orange cu 7.000 lei pentru că a taxat suplimentar un sătmărean, însă instanța a decis anularea amenzii.

La finalul anului 2017, un sătmărean a reclamat la OPC Satu Mare că a fost taxat abuziv pe motiv că ar fi folosit serviciile Roaming, deși se afla în județul Satu Mare. În 3 ianuarie, OPC Satu Mare a aplicat o amendă de 7.000 lei operatorului Orange, însă compania a atacat amenda în instanță, iar Judecătoria Satu Mare a decis anularea acesteia.

Bărbatul a avut un cost suplimentar de 8 euro, din care 0,66 euro-minute Roaming și 7,34-internet Roaming. Orange a arătat în instanță că persoana respectivă mai avea 186 minute naționale, astfel că a folosit abuziv resursele.

Orange s-a mai apărat arătând că i-a trimis clientului mai multe mesaje scrise în care acesta era informat că utilizează serviciul de Roaming.

Așadar, dacă sunteți în județul Satu Mare și vă intră rețelele internaționale, trebuie să știți că nimeni nu vă va despăgubi dacă folosiți Roamingul.

2 comentarii

  1. Cascian Răspunde

    Treci la Digi și nu mai ai probleme.

    • y Răspunde

      Încearcă numai să anulezi un abonament Orange. La mine a ținut aproape un an de zile. Și când credeam că e gata iar îmi veneau acasă facturile de la ei. Ce să facă săracii, e greu pentru ei în era digitală și cu calculatoare peste tot. Exact așa le-am zis și lor. Și bineînțeles și ceva despre mama și despre procreație. Până la urmă o discuție ca la ușa cortului a rezolvat tot dar nu aici ci direct la centru. În stil pur dâmbovițean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.