Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Premieră. Miting de susținere pentru Kovesi la Satu Mare

Comunitățile Sătmarul civic și Corupția ucide organizează, astăzi, primul miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi, la Satu Mare.

Mitingul de susținere, sub denumirea „Plimbare civică în sprijinul Laurei”, va avea loc astăzi între ora 17:00 – 20:00, pornind de pe strada Corneliu Coposu.

„Vino cu un fluier, cu un afiș la plimbarea noastră civică, alături de întreaga țară, alături de Laura”, este mesajul organizatorilor.

Oamenii vor să transmită un mesaj și să tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește anchetarea fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Sectia de anchetare a Magistratilor, organism infiintat abuziv, in ciuda avizelor negative CSM, a Comisiei de la Venetia, a GRECO, a Consiliului UE, incearca, la comanda politica, pe axa Dragnea – Ghita – Florea+Slugarel sa o blocheze pe fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi in a candida la functia de Procuror Sef al Parchetului European Anticoruptie. Nu putem sta in casa cand Mafia si slugile lor ponegresc în bătaie de joc procurorii profesioniști și orice speranță de justiție independentă”, se mai arată în mesajul organizatorilor.

30 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    De ce va amestecati in treaba jusstitiei?

    • Emanuel Răspunde

      E o minciune psdista sa nu ocupe functia.Tremura penalii…au incredere in fugar …..e cusuta cu ata alba.Succes CODRUTA !!

    • Calin Răspunde

      Să susținem o slugă a Bruxelului care a arestat toți patronii români și a făcut loc firmelor străine. A fost numită de Băsescu și a executat toate ordinele lui.
      Clar nu o susțin doar cei care au un interes cu ea.

  2. Adi Răspunde

    Normal le convine să rămână în funcție,doar îi protejează pe slugile lui Șoroș.Vedeti cine iese la Satu Mare,Un actor ,Un dintar,Un bătăuș și trei boschetari cu probleme penale.

    • Dani Răspunde

      Tu nu-ți dai seama, da’ prost te-o facut mă-ta. Ești ca mortu’, care nu-și dă seama ca ii mort. Toți suferå in jurul lui numai el nu. Că nu știe că ii mort.

  3. Adi Răspunde

    Ai dreptate Dan ,și Kovesi este moartă dar ea nu știe. Dar are zombiii în jurul ei .

  4. Costica Ardelean Răspunde

    Din moment ce e posibil sa existe probe de coruptie impotriva ei ,iar justitia din Romania,din care face parte si doamna Kovesi,trebuie sa-si spuna punctul de vedere dupa audierea sa,doar niste oligofreni sunt in stare sa organizeze ”miting de sustinere” pentru Kovesi !!

  5. Zăbală Ion Răspunde

    Ce vă f-te pe unii dintre voi grija de cine unde-si petrece timpul liber! Pai fac ce vreau eu, sustin ce cine doresc eu! Nu trebuie sa vina cineva sa-mi spuna mie daca am sau nu incredere intr-o persoana!
    Toti postacii pesedeului si ai alde – penalii romaniei, au sarit ca arsi!
    La gara cu voi!

    • Florin Răspunde

      Bai,Zabal Osule,nimeni nu iti duce tie grija unde-ti petreci tu timpul liber !!Insa pentru un protest iti trebuie autorizatie de la primarie,iar daca incalci legea trebuie sa fii amendat! Dar atunci cand se aplica legea nu va mai convine,si deveniti violenti.Eu locuiesc in centru,si ma deranjeaza sa vad o sleahta de derbedei urland si perturband linistea publica,in timp ce eu ma odihnesc dupa cele 10 ore de munca, doar ca asa vor ei sa-si petreaca ”timpul liber” !! Ia mai mergeti la munca ,trantorilor,si lasati justitia sa-si faca treaba,ca nu va baga nimeni in seama, degeaba urlati ca niste oligofreni !!!

      • Zăbală Ion Răspunde

        Zabalos esti tu cu ma-ta si cu tac-tu care te-au invatat sa vorbesti asa!
        Pana la ora 22 pot sa fac chiar si galagie intre anumite limite!
        Pe de alta parte, protestul spontan trebuie anuntat, nu autorizat!
        Asa ca, sictir golane!

        • Florin Răspunde

          Bai zabalache,incearca sa faci galagie sub balconul meu,sa vezi cum te ”umplu de respect”,de n-o sa iasa mirosul din tine nici cu Arielul cel mai scump,apoi o sa dau vina pe canalizare,nu-ti face probleme !!PS-nu privi in sus,risti sa iei o ”gura” !! :::))))

    • x-ulescu Răspunde

      sper sa aduca jandarmi din franta ..sa-i invete meserie pe ai nostrii !!

      • Zăbală Ion Răspunde

        Doamne ajuta! Sustin justitia, nu caricatura de justitie modificata de actualul guvern!
        Multumesc pentru faptul ca nu m-ai jignit!
        Peace!

  6. x-ulescu Răspunde

    timid incepe justitia sa-si faca treba …cand va fi condamnat basescu su slugile lui …atunci va insemna ca justitia este ceea ce trebuie sa fie ! sper ca atunci cand vor fi astia in puscarie sa se desfiinteze recursul compensatoriu

  7. 007 Răspunde

    Test pentru cei cu pretentii la inteligenta;care dintre sustinatori de politici si/sau partide , comentatori de pe acest portal si nu numai, dau dovada de un nivel IQ, cat gradele de afara, si a bunului simt ,cat cinstea celor pe care-i apara ?!
    Daca nu v-ati dumirit,mai cititi odata ce si cum comenteaza… apoi mai stam de vorba .

    • x-ulescu Răspunde

      007 ..testu asta e pentru tine !! clar

      • 007 Răspunde

        Testul era pentru cei cu pretentii la inteligenta.Deci ce nu e CLAR,- X-ulescule(sinonime pentru X ;,necunoscut, nimeni-nimic)nu pentru (cei ca) tine !
        Cat de subtirica minte ai cazand in aceasta capcana !
        Tipic pentru limitati(no offence)

  8. Gheorghe Răspunde

    Ionica ai spus ceea ce ai gandit si foarte bine ai facut. Respect!!..Ce este treaba cuiva daca sustii pe tanda sau pe manda?Din moment ce nu incalci legile statului poti sa faci ceea ce vrei si crezi ca este bine pentru tine.De exemplu:Daca unui ii place sa mearga in maini (cu capul in jos)si asta nu contravine legilor morale nici nu incalca legea…treaba lui ,sa mearga in maini!!!Nu trebuie sa dai socotela altuia pentru opinia ta.Stiu un mare partid din Romania care facea mitinguri de sustinere pentru parlamentarii proprii si manifestau in strada pentru ei ,cu toate ca s-a dovedit ca erau corupti si au fost condamnati pe drept intrand in puscarie.Interesant ca toti acei care se plang ca au fost nevinovati si au fost nedreptatiti nu si-au cautat dreptatea la CEDO,dar dupa parera noastra si aceea de la CEDO sunt corupti..Eu iti respect opinia pentru ca te respect pe tine cu toate ca nu te cunosc.Din comentariile de pe site poti sa-ti dai seama care cum gandeste …si copacul cade in directia in care este inclinat!!Mai oameni buni haideti sa invatam sa nu ne mai jignim ,sa incercam sa respectam parerea,opinia altcuiva care nu este de acord cu noi.Cand jignim pe cineva inseamna ca nu avem argumente plauzibile si de aceea coboram la acest nivel.Cat despre doamna Kovesi sa fie sanatoasa si sa reuseasca sa-si dovedeasca nevinovatia(daca o are)dar tare mi-e teama ca aceasta carte se joaca ,,pe viata si pe moarte”,este ,,care pe care” si se vor folosi metode nu tocmai ortodoxe(tipic romanesc).Cu ce nu sunt multumit de activitatea dansei este ca putea sa infunde si mai multi talhari si hoti cand a fost sefa DNA-ului,sa mai fi facut vreo 15 puscarii ca era cu cine sa le umple,material este destul.Asta este parerea mea,apoi ce va urma vom vedea daca vom trai.
    Sa auzim de bine si sa ne respectam unii pe altii!!!

    • cârcotaş Răspunde

      @Gheorghe ai dreptate dar dacă citeşti unele ,,comentarii” expeditive vei vedea că sunt fără cap şi fără coadă.Doar nişte flegme a unor frustraţi care nu ştiu să comunice dar reclamă nedeclarativ o apartenenţă,aş putea spune ,a unor categorii sociale care urmăresc anumite televiziuni.Sunt aşa numiţii analfabeţi funcţionali.N-ar trebui să le acordăm atenţie pentru că nu poţi să-i mai schimbi dacă educaţia la vremea ei nu şi-a făcut treaba.

  9. laurentiu Răspunde

    Sa ducem si poze cu dragnea, ghita etc cu kovesi pe la chefuri! 🙂

  10. right Răspunde

    Bai hastagistilor, o zis luluta sa-i beliti p__a

  11. Vasilica Răspunde

    Eu vin cu drag ,aștept să mă întâlnesc cu cei care sunt in Plus în societatea noastră.
    Sper să imi dea un bilet de voie de pe secția de Psihiatrie .
    Ajung imediat.

  12. Y_grec Răspunde

    „ O adunătură de venali, de oameni fără conștiință, de ciorditori din banul public, de slugi dragniste, de răsfățați ai favorurilor dobândite pe seama electoratului prostit aruncă cu pietre într-o femeie care are un merit esențial la scara istoriei: a băgat frica în oasele ciorditorilor din banul public”.
    O femeie care a avut curajul să bage frica în ciorditorii banului public…

    • Florin Răspunde

      …stai linistit,si-a tras si ea ”partea” !!

    • y Răspunde

      Nu eu am scris asta. Eu atât am de spus referitor la subiect că nimeni nu este mai presus de lege, indiferent de persoană. Restul este scandal ieftin. Lăsați oamenii (procurorii și judecătorii) să-și facă treaba dar fără politică, blablabla și alte chestii. Acum niște sute de ani ceva asemănător s-a petrecut când s-a separat puterea laică și cea religioasă. Altfel în veci nu vom avea o țară ca afară.

    • stan Răspunde

      Cum stai cu pastilele pe ziua de azi, sefu?

  13. Nimeni Răspunde

    @Gheorghe. Ma intreb daca Kovesi putea sa infunde mai multi talhari si hoti? Eu nu cred ca asta a fost menirea ei in acel loc. Menirea ei a fost sa-i incurce pe unii care nu erau in asentimentul celor care au pus-o pe ea la DNA. Ca sa infunzi un hot nu-ti trebuie spectacol mediatic ci pur si simplu il infunzi. Acum se pare ca i s-a infundat si ei si s-ar putea sa fie sacrificata ca sa nu aiba altii de suferit in campania electorala.

  14. Y_grec Răspunde

    se vede că ești un Nimeni și prost grămadă, ca să nu mai vorbesc de analiștii ( onaniștii ) care-și dau cu părerea aiurea mai sus .Pe Codruța Europa a pus-o pe primul loc și acolo se face clasamentul adevărului , nu la televiziunile borfașilor penali care acum tremură de frică că aud iar zgomot de cătușe .

  15. Nimeni Răspunde

    @Y_grec. Sa nu-ti uiti vorbele, am mai vazut eu destepti si ingamfati pe site-ul asta si acum tac chitic. Eu iti spun inca o data ca marca Kovesi in Romania nu mai merge. Daca o vor europenii, a lor sa fie, insa ma intreb doar, daca ei nu se considera corupti la ce sa le mai trebuiasca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.