Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

PEDEAPSĂ! 28 de ani de închisoare pentru criminalul barmanei de la Casablanca

Bărbatul ce a ucis-o, anul trecut, pe barmana de la Casablanca urmează să stea 28 de ani și 4 luni după gratii.

Magistrații Tribunalului Satu Mare l-au condamnat pe bărbat pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

”(…) Condamnă pe inculpatul R.S., în prezent arestat preventiv in Penitenciarul Oradea, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, la pedeapsa de: – 25 ani inchisoare; condamnă pe inculpatul R.S. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, la pedeapsa de: – 10 ani inchisoare. (…) Contopeşte pedepsele mai sus aplicate in pedeapsa cea mai grea, aceea de 25 ani inchisoare (…), la care adaugă un spor de 1/3 din pedeapsa de 10 ani inchisoare, respectiv 3 ani şi 4 luni inchisoare, dispunând ca in final inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 28 ani şi 4 luni inchisoare”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul Satu Mare.

Despăgubiri morale de peste 200.000 lei

Ștefan Roman este obligat la plata sumei de 300.000 lei, ce reprezintă despăgubiri morale față de părțile civile.

”(…) Admite actiunile civile formulate în cauză de părţile civile: – P.A.C. şi D. S., (…) sens in care obligă inculpatul la plata sumei de 300.000 lei despăgubiri civile, reprezentând daune morale, câte 150.000 lei pentru fiecare, şi – SC R CO SRL Satu Mare, obligând inculpatul la plata sumei de 9.854 lei cu titlu juridic despăgubiri civile reprezentând daune materiale”, se mai arată în decizia judecătorilor.

_______________

Reamintim că Nicoleta D., în vârstă de 43 de ani, ce lucra ca barmană la Casablanca a fost ucisă cu bestialitate de către Ștefan Roman, în vârstă de 40 de ani, în luna martie a anului trecut.

Criminalul, originar din Lazuri, a intrat în Casablanca, a început să bage bani în jocurile cu noroc. A cheltuit mulţi bani şi pe băutură, şi s-a enervat foarte tare deoarece nu a avut noroc la aparatele de tip slot machine.

El a cerut banii înapoi, a făcut scandal, dar barmaniţa a refuzat să îi înapoieze banii. Ştefan a plecat imediat, lăsând impresia că a înţeles că a pierdut, însă a stat în faţa barului şi a pândit până când femeia a rămas singură.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit-o pe victimă moartă. Criminalul a fost prins la vamă în timp ce încerca să iasă din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.