Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Polițiștii, cu ochii pe contrabandiști. ,,Afacerea” unui sătmărean, dată peste cap după ce a fost oprit în trafic

Polițiștii, cu ochii pe contrabandiști. Peste 7 700 de fire țigarete de proveniență ucraineană, au fost ridicate în vederea confiscării de polițiștii de ordine publică.

La data de 18 februarie a.c., în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare oprit în trafic, pe strada Botizului, din municipiul Satu Mare, un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au găsit ascunse în caroseria autovehiculului, aproximativ 7 700 de fire țigarete, fără documente de proveniență.

În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, țigaretele fiind ridicate în vederea confiscării.

Sursa – IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Stanpatitu Răspunde

    Vai de capu vostru si de realizarile de cacat pe care le expuneti.E cardasie mafiota a politiei impreuna cu contrabandistii de tigari?
    In piata Somes se vand zilnic mii de tigarete de ani buni (ZILNIC!)Si se vor mai vinde pe fata ca in guvern…
    Halal politai de satmar!

  2. Romeo Răspunde

    Stanpatitu- ai dreptate….. dar cineva de la politie face bani pe chestia asta ani de zile 🙂 normal ca le da pace si drept sa vanda tigari

  3. Unu Răspunde

    Bine ca nu mai sunt in orașul asta, tâlhari, hoți, violatori, criminali, pedofili, Drogați sau dealeri de droguri de care sa se ocupe Poliția de la ordine publica!alearga toata ziua dupa țigări..de parca nu este poliție de frontiera si vama care sa se ocupe de asta!tara lui papura vodă este asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.