Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Prostie sau tupeu? Un ,,șofer” s-a ales cu dosar penal după ce a făcut praf Codul Rutier

Polițiștii negreșteni au întocmit, în această dimineață, pe numele unui bărbat, de 29 de ani, acte premergătoare în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea a patru infracțiuni la regimul rutier.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au depistat în trafic, pe raza orașului, un autoturism condus de un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Supuru de Sus.

În urma controlului efectuat atât asupra persoanei de la volan cât și a autoturismului condus de către acesta, polițiștii au constatat faptul că susnumitul nu posedă permis de conducere și totodată se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul alcooltest indicând o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, au constatat că autoturismul condus de către acesta, nu figura ca fiind înmatriculat și avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

În cauză cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.