Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

RCS & RDS măreşte tarifele din 1 martie. Preţul noilor abonamente

Scumpiri de abonamente la Digi, începând cu 1 martie. Cât vor costDigi România va crește prețul abonamentelor la serviciile de internet și televiziune digitală și analogică, începând cu 1 martie, au anunțat reprezentanții companiei într-un comunicat.

„Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive”, arată comunicatul Digi.

Tot de la 1 martie, Digi 4K, postul disponibil în rezoluție Ultra HD va costa 5 lei.

Dacă până acum, abonamentul TV Analogic de la Digi, cel mai ieftin din ofertă, costa 23.99 lei, abonamentul va costa 26 de lei de la 1 martie.

Măriri se aplică și pentru abonamentele de cablu digital: Digital (de la 27,83 lei la 30 de lei), Digital Special (28,79 lei la 31 de lei).

Modificări de tarife la Digi televiziune DTH și Cablu:

  • Analogic: de la 23.99 lei la 26 de lei
  • Digital: de la 27,83 lei la 30 de lei
  • Digital Special: de la 28,79 lei la 31 de lei
  • Satelit Popular: de la 14,40 lei la 17 lei
  • Bază: de la 23,04 lei la 25 lei

Modificări de tarife la extraopțiuni Digi:

  • Digi Film/Film Now: 2,88 lei la 3 lei
  • HBO: 12,48 lei la 13 lei
  • Max Pack: 13,44 lei la 15 lei
  • Adult: 0,96 lei la 1 leu

Oferta completă de la Digi, începând cu 1 martie 2019:

6 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    De mult asteptam asta….ce mult ne bucuram!!!!!Doar atat se scumpesc??…e un mizilic acolo,cativa banuti.
    Asa ,asa sariti in sus rcs&rds cu preturile si va apropiati cat mai mult de ceilalti nu va lasati voi sub pretul pietii.Ce lume,ce tara,ce bataie de joc la adresa muritorilor de rand!!!Cand erati mici si neinsemnati,faceati pe dracu in patru sa atrageti cat mai multi abonati.Acum cand va vedeti cu sacii in caruta(a se intelege,cand aveti abonati din belsug) incepeti si voi intr-un mod democratic si constiincios,,Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm””sa mariti tarifele ….ca deh vezi bine ca toate s-au scumpit si guvernul e de vina .Cica totul este in folosul abonatului care primeste servicii de inalta calitate.Ha,ha ha!!!
    Daca ma gandesc ca marea majoritate din abonatii tv cablu vizioneaza in mod regulat aproximativ 10-15 posturi ,ma intreb de ce trebuie sa avem 60…90 de posturi in grila.Ar fi bine ca fiecare abonat sa-si aleaga posturile pe care le doreste si DOAR pentru acelea sa plateasca.De ce trebuie sa am in grila…lantrine daca eu nu vizionez never aceate posturi?(este doar un exemplu)
    Oare ce urmeaza sa se scumpeasca in scurt timp ???

    • escape Răspunde

      @gheorghe, ia verifica te rog cat ai platit ptr TV de acu 10 ani……o sa remarci ca tot atata ba chiar era cand a fost 25 lei. Amu cred ca dupa 10 ani pot scumpi si ei abonamentul cu 5 – 8%, din care 3% impun modificarile legistlative, adica 3% se va plati catre ANCOM. Deci practic in 10 ani au majorat cu 3-4 %. Daca si inflatia in Romania era doar atata in 10 ani, cred ca am fi o tara mai tare ca Elvetia…..
      Intre timp ce preturile erau nemodificate, de la 30-40 de canale s-a ajuns la 140-150 de canale. Internetul a crescut de la 10Mbp la 500 Mbps. In abonamentele de telefonie de la cateva zeci-sute de minute s-a ajuns la mii de minute….. eu zic ca se vede dezvoltarea permanenta..

    • Altu Răspunde

      Oricum au preturi mai mult decât acceptabile. Au mărit câțiva lei și lumea sare în sus dar când statul prin politica lui le ia zeci sau sute de lei nimeni nu spune nimic. Ăștia suntem noi românii.

    • dorel cetatean Răspunde

      Gheorghe, sper sa fii la fel de prompt si cand va veni momentul votului. Daca tot spui ca nu te uiti la latrine, banuiesc ca e vb de Antene.

      • gheorghe Răspunde

        Dorele,despre vot am eu grija cu cine sa votez şi nu este nevoie să ma invețe cineva cum să o fac,la fel cum nici eu nu sugerez nimănui cu cine să voteze pentru că sunt mulți politicieni care arată că ca ar fi de partea poporului dar după ce ajung la ciolan uită cu desăvârșire de noi,muritorii de rand!! Eu am dat un exemplu dar fiecare este liber sa aleagă locul de unde se alimentează cu informații și altele.Eu cred ca sunt mulți abonați care nu vizionează anumite programe nici de trei ori intr-un an!!Dacă avem opinii diferite în anumite privințe nu înseamnă ca suntem duşmani,doar nu suntem roboți sa gândim toți la fel.Stăpânul ne-a creeat cu voință proprie şi liber arbitru!!!

  2. x-ulescu Răspunde

    de sarbatori se plangau cei de la tv digi ca nu iau premii , acum scumpesc abonamentele , se vede ca sa-au redus bugetele la servicii ( stiti voi care )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.