Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

REUŞITĂ! A fost plătit avansul pentru casa familiei cu 7 copii din Tătăreşti!

A fost plătit avansul pentru casa familiei cu 7 copii din tătărești care a rămas fără locuință în urma unui incendiu. Anunțul a fost făcut de către Marcela Papici, cea care s-a implicat în campania de adunare de fonduri încă de la început. 

“La fix 2 saptamani de la incendiul care le-a mistuit casa, am plătit avans 1000 Euro pentru o nouă casa familiei cu 7 copii minori!
Va multumim din suflet tuturor celor care ati crezut în sansa acestor copii! Va multumim tuturor celor care ati donat! Multumim tuturor care ati ajutat cu haine, bunuri, bani, distribuirea postarilor! Va multumim pentru gânduri și rugăciuni!
Pe fetele membrilor familiei Kajtar, azi au fost zâmbete! Zâmbete de recunoștință!
În zece zile speram sa finalizam cumpararea casei iar in 2-3 saptamani, amenajarea si mobilarea ei. Nu dispunem, deocamdată, de toate resursele dar, e #casaoamenilorbuni iar în aceste 2 saptamani am inteles ca exista multi oameni buni. În ei ne e speranta”, a transmis Marcela Papici.

Conturile pt donații pentru #casaoamenilorbuni sunt:

Banca Transilvania

Titular Papici Marcela – Pr Libotean Florin

Cont LEI RO24BTRLRONCRT0146227501
Cont EURO RO71BTRLEURCRT0146227501
Cont LIRE. RO29BTRLGBPCRT0146227501
Cont DOLARI. RO75BTRLUSDCRT0146227501.

11 comentarii

  1. CataSM Răspunde

    Beavo Papici….la cati bani ai luat degeaba de la stat atat tu cat si sotul(5.000 lei/ luna de la Apaserv)… puteai sa le cumperi singura casa….
    Parca te vedem pe liste langa Silaghi!!

  2. Dan Răspunde

    In fotografie nu apare toata familia insa apare “cine trebuie”… Sa va amintesc ca orice binefacere se face in anonimat, altfel nu mai e binefacere? NU vreau sa diminuez meritul nimanui insa… mare grija la manipularile astea… nu stiti cu cine aveti de-a face…

  3. Adi Răspunde

    Am vrut să donez și eu dar când e vorba de Papici mă retrag.Profita de pe urma acestor oameni.

    • Pupici Răspunde

      Asa cum spui!Sunt curioasa aceasta familie cât va primi din suma adunata?Oare va primi 5% sau maxim 10%?Ca mai mult nu prea se da!Restul de obicei ramâne asa zisilor binevoitori!

  4. satmarean Răspunde

    Apreciez gestul facut pentru ajutorarea semenilor, insa ma intreb daca in calitate de manager a spitalului in care a murit Cosma Anca, la nasterea celui de-al doilea copil, i-a cautat macar o data pe cei doi copii orfani, i-a ajutat macar cu o vorba buna?! Desi cazul acelei morti subite, cand mama s-a dus pe propriile picioare la spital, ca sa nasca, nu a fost un caz mediatizat de presa satmareana, sunt convins ca aceasta tragedie ce a ajuns la urechile opiniei publice prin intermediul Vocei Transilvaniei era cunoscuta si de conducerea spitalului.

    https://revistablogurilor.ro/sfasietor-o-tanara-mama-a-murit-imediat-dupa-ce-a-nascut/

  5. Nely. Răspunde

    Nu ti – e rusine sa mai iesi in public.

  6. Nichita Răspunde

    emotionant. doamna papici se lauda cu ceea ce au donat sau au dat oamenii. ba il mai lauda si pe sotul ei si il baga in poza. cat de nerusinata poti sa fi doamna sa itiu faci imagine pe nenorocirea altora. bravo tie ca te0ai implicat, asa fac crestinuii si tu nu contenesti sa spui cat esti de credincioasa, dar fii mai modesta, daca nu dadeau ceilalti te mai puteai lauda?

  7. dr storm Răspunde

    care e sotu-l lui papici? cel cu barba sau cel cu palarie ?

  8. Asfalt Vasile. Răspunde

    Cei cu palarie este mai inteligent si cu mai mult bun simt decat excroaca de papici.

  9. sad Răspunde

    Aceasta femei a organizat aceasta campanie pentru ca asa a simtit si nu stiu daca au rost jognirile pe care le aduc multi aici.Nu cred ca toti cei care ati facut comentarii ati fost pe deplin toata viata corecti s-au ca nu v-ati abatut vreodata de la treburile voastre bine organizate si curate si ati calat stramb, putin cat va permis mediul inconjurator , profesia si situatia. Nu cred ca trebuie judecat un om pentru salariu sau pentru ce s-a intamplat in viata ei profesionala.Azi a adunat bani pentru acesti copii pentru ca asa a simtit azi, pentru acest moment toata lauda, maine daca este hot sa fie judecat doar pentru ziua de maine. Lumea judeca dar nu gandeste si doar judeca si nu actioneaza….. traim vremuri inconjurati de oameni ce stiu sa arunce cu “muzirii” dar nu stiu sa le stranga fie ca sunt ale lor sau ale altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.