Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Copil bătut de colegi la o școală gimnazială din Satu Mare

Bătăi repetate la școala gimnazială „Mircea Eliade” din municipiul Satu Mare. Un copil a fost bătut de colegii săi, în vreme ce restul colegilor filmau totul. Totul a început în sala de clasă, după care bătăușii au continuat să-l lovească pe coleg și în curtea școlii.

Filmarea a ajuns la o persoană ce a publicat videoclipu pe Facebook, într-un grup din Satu Mare, cu rugămintea de a fi distribuit de cât mai multă lume, acest lucru pentru a opri repetarea unor astfel de incidente și în alte școli.

”Azi am primit niste clipuri in care niste elevi din scoala Mircea Eliade din judetul Satu-Mare se i-au la bătaie cu un copil amărât, pe lângă acest lucru se bat 2 contra 1 iar ceilalți colegi nu vor să intervină dar pe langa asta ei susțin această bătaie !!!

Veau sa fac apel la toți utilizatorii rețelei de socializare sa distribuie mai departe aceste lucruri pentru că autoritățile să vadă acest lucru și să se ia masuri in această legătură ! Până când îți vei trimite copilul la școală și el in loc sa învețe sa fie bătut sau luat de fraier de toți alții care se cred ” șmecheri ” .

Cât timp lumea nu deschide ochii și vede lumea rea din jurul lor ? Adică totuși până la o limită este tot, te omori că sa poți să îți crești copilul să îl educi să îl trimiți la școală dar totuși pentru ce ….? Pentru că alți copii care fac pe șmecherii se cred mai buni ! Până când se mai întâmplă aceste lucruri ..VREAU SA APELEZ LA TOTI UTILIZATORII DE FACEBOOK , TRIMITETI CLIPUL MAI DEPARTE!”, este mesajul bărbatului ce a făcut publică filmarea.

Cel ce a trimis filmarea către persoana ce a publicat videoclipul a spus că profesorii au ajuns după 20 de minute în locul în care s-a petrecut totul.

8 comentarii

  1. Nino nino Răspunde

    Imi cresc copilul cu dragoste, incerc sa-i ofer tot ce e mai bun, el este scopul existentei mele in viata, si vin niste primitivi nascuti din giboni de la coada vacii, sa mi-l nenoroceasca???!!! Pai ma duc fratioare la puscarie cu capul lui tat-su si a lui ma-sa, care l-au crescut animal, in punga! Natia voastra de kkti! Niste cacaciosi cu mucii atarnati, carora li s-au permis prea multe! Asta e democratia, prost inteleasa, de la noi!

  2. Alle_km Răspunde

    Sunt mândră că sunt ardeleancă smr dacă te mint)))))

  3. cineva Răspunde

    Trist TOVARASI parinti care nu aveti timp de copii vostrii . Va invit pe cei care aveti copii la Lic . din cart. M 16 sa faceti un efort si sa verificati ce fac 80 % dintre ei dupa ce termina programul la scoala. Sa nu credeti ca merg in parc, la barurile din cartier sau in haita pe al.Universului la fumat ,la cafea , la …….NU !!!! ….da de unde ei se comporta civilizat asa cum vad la ei acasa . Sa nu credeti dragi mamici ca fetele voastre dragute ( care deja in clasa VIll _a nu mai au sprancene si sunt bronzate si in Dec. ) fumeaza sfidator pe strada de mana cu smecheri « ciuturii » care le incurajeaza sa_si faca loc cu coatele printre batranii care se mai opresc la vorba pe alee si nu lasa suficient loc sa treaca cate 4_6 huligani la brat .Treziti_va pana nu este tarziu .

  4. Doctoru’ Răspunde

    Ce asteptari avem de la tovarasa director Salagean Maria de la PSD? Parasutata politic???!!!! Demosiaaa!!!!

  5. Doctoru’ Răspunde

    Demisia

  6. Nae Răspunde

    Apoi madam Papp, comentariile sa ti le scrii in alta limba, “ca cu ” romana esti prastie , rau de tot.

  7. dora Răspunde

    Si la alte scoli se intampla asemenea lucruri ..doar ca nu sunt filmate..si nu stie nimeni…asemenea bestii ar trebui exmatriculate..ca nu de aia iti trimiti copilul la scoala sa fie traumatizat. Inspectoratul ar trebui sa faca controale in toate scolile si sa ia masuri..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.