Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Salonul Pearl Beauty Center împlinește un an de existență

In 2 Martie, salonul Pearl Beauty Center implineste 1 an de existenta. Proprietarii afacerii, familia Martocsan, au decis sa celebreze acest moment special intr-un mod cu totul deosebit. 

Astfel, în primă fază va avea loc lansarea primei campanii de responsabilitate sociala din Satu Mare dedicata mamicilor, denumita  „Transformarea Anului”.  Peste 150 de mamici preocupate de sanatatea si tonusul lor s-au inscris in campania care urmeaza sa premieze o mamica. Premiul consta in 12 sedinte de Eximia All in One, in valoare de peste 1000 euro, recomandari de nutritie si abonament la sali de fitness.

De asemenea, în perioada 1-8 Martie, salonul ofera unele dintre cele mai consistente reduceri din an, 30% la toate produsele si serviciile salonului. Serviciile achizitionate in aceasta perioada, vor putea fi realizate timp de 90 de zile. E cel mai bun moment sa cumparam servicii de infrumusetare, slabire, acum inainte de sosirea verii, deoarece proprietarii anunta ca asemenea reduceri consistente vor mai fi doar cu ocazia zilelei de Black Friday (la finele anului 2019).

Salonul Pearl Beauty Center a deschis o noua era in aria frumusetii satmarene. O epoca in care grija fata de client, responsabilitatea fata de siguranta acestuia, preocuparea fata de rezultate si rasftatul suprem primeaza. Misiunea salonului este de a transmite fiecarui client sentimentul ca este unicul client, ca el este focusul principal si asteptarile lui trebuie nu doar indeplinite, ci si depasite.

Bucuria primul an a fost incununata de nominalizarea la Salonului Anului 2019 in Romania, iar like-ul vostru oferit in link-ul de aici http://bit.ly/VoteazaPearlBeautyCenter, il poate aduce mai aproape de acest titlu.

Salonul Pearl Beauty Center  se afla pe strada Avram Iancu nr.58 (cu intrare de pe strada Andrei Muresanu), program de Luni pana Vineri intre orele 08:00-21:00, iar Sambata de la 09:00- 15:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.