Ultima actualizare: azi, 08:19
Locale

Satu Mare, capitala europeană a scrimei. Eveniment de anvergură în municipiu

Satu Mare, capitala europeană a scrimei. Sala “Alexandru Csipler” din Satu Mare găzduieşte sâmbătă o etapă din cadrul Circuitului European de floretă cadete, la care vor concura 91 de sportivi din 13 ţări.

Totodată, duminică, 10 februarie, va avea loc ediția a X-a a Cupei Satu Mare – Memorial “Ecaterina Stahl”. Evenimentul este organizat de Primăria Satu Mare, CSM Satu Mare, CS Satu Mare şi Federaţia Română de Scrimă.

Scrima

Satu Mare, capitala europeană a scrimei. Sala “Alexandru Csipler” din Satu Mare găzduieşte sâmbătă o etapă din cadrul Circuitului European de floretă cadete, la care vor concura 91 de sportivi din 13 ţări. Totodată, duminică va avea loc ediția a X-a a Cupei Satu Mare – Memorial “Ecaterina Stahl”. Evenimentul este organizat de Primăria Satu Mare, CSM Satu Mare, CS Satu Mare şi Federaţia Română de Scrimă.A hétvégén ismét a vívás európai fővárosává válik Szatmárnémeti. Szombaton a kadét korosztályúak Európai Körversenyének aktuális fordulójának, valamint 13 ország 91 versenyzőjének ad otthont a városunk, vasárnap pedig 10. alkalommal rendezik meg a Stahl Katalin Emléktornát. A rendezvényeket a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a Szatmárnémeti VSK, a Szatmárnémeti SK és a Román Vívószövetség közösen szervezi.

Publicată de Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti pe Vineri, 8 februarie 2019

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Tamponare între două mașini în municipiul Satu Mare

Un nou accident de circulație a avut loc în municipiul Satu Mare. Două mașini au intrat în coliziune într-o intersecție...

Închide