Ultima actualizare: azi, 16:16
Locale

Șoferi taxați pe DN 19. Zeci de amenzi în urma acțiunii Poliției Rutiere și a RAR

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat  la data de 7 februarie a.c., acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27 000 de lei.

În urma activităților desfășurate pe DN 19,  în localitatea Pișcolt de către polițiștii Secției Poliție Rurală Petrești și specialiștii din cadrul R.A.R., au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5 500 lei și au fost ridicate trei certificate de înmatriculare, pentru anvelope necorespunzătoare și pentru folii neomologate aplicate pe autoturisme.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, 7 februarie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat în jur de 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23 300 de lei.

Oamenii legii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto care nu au respectat normele rutiere și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Dintre permisele reținute, 3 dintre acestea au fost ridicate pentru nerespectarea regimului de viteză fiind filmați și înregistrați de aparatul radar, conducători auto cu vârste cuprinse între 24 și 41 de ani, care rulau cu viteze de la 103 km/h până la 130 km/h.

Sursa – IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Driver Răspunde

    Zilnic ar trebui. E plin orasul de epave pe patru roti…..ahh era sa uit, absolut toate gunoaiele cu volan pe dreapta, cerificat ANULAT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.