Ultima actualizare: azi, 15:35
Locale

Tarom mută jumătate din curse de la Satu Mare la Baia Mare

Începând cu data de 4 martie, Tarom își modifică programul de zbor de pe Aeroportul Inernațional Satu Mare. Compania Națională va muta jumătate din cursele către București de la Satu Mare pe Aeroportul Maramureș.

Concret, din data de 4 martie, aeronavele Tarom vor opera tot cinci zile pe săptămână de pe Aeroportul Satu Mare, însă vor exista curse către București doar o dată pe zi. Dacă în această lună există curse la ora 9.10, dar și la 18.50, din martie sătmărenii vor avea o singură opțiune.

Zborurile de pe aeroportul maramureșean au fost reluate dupa aproximativ doi ani de lucrări, la inceputul lunii septembrie 2018, Tarom operând, în aceste luni, cu o frecvență de două zboruri săptămânale pe ruta Baia Mare – Bucuresti si retur. Din data de 4 martie, compania națională mută jumătate din curse de la Satu Mare la Baia Mare și va opera cinci zile pe săptămână de pe Aeroportul Maramureș.

Așadar, acesta este programul care va intra în vigoare din 4 martie. Deocamdată nu sunt informații concrete cu privire la programul din luna aprilie.

 

 

 

4 comentarii

 1. y Răspunde

  Păi nu știu de ce se miră unii. Fostul director al Aeroportului Baia Mare după ce și-a pus “opera în artă” la Baia Mare și a dus “pe culmi nebănuite” managementul lui “profesional” acum continuă “munca” la noi. Ziceți mulțam’ că mai aterizează avioane la Satu Mare. Pe mine mă interesează totuși poziția CJ sub a cărui aripă oblăduitoare funcționează aeroportul. Sau acest pas face parte din viziunea managerială?

 2. Jan Răspunde

  Nici eu nu am inteles de ce trebuia schimbat dl. Fechete .
  Era un om care nu deranja pe nimeni, a facut si el ce i s-a dispus de la Consiliul judetean si in functie de citi bani a primit.
  Dar daca tot a fost schimbat, cum sa aduci un om de la cel mai mare si mai aprig competitor al Satului Mare ?!
  Era de asteptat ca la momentul oportun sa faca asta.
  Da , as aprecia si eu o luare de pozitie a Consiliului judetea.

 3. Matei Răspunde

  Nu e o problema sa aduci un profesionist de la concurenta, dar sa aduci loserul maramuresului si sa-l intronezi pe ceva ce incepea sa mearga, doar pt ca purta fular portocaliu? In nici sase luni a dus aeroportul la jumate fata de ce a gasit lasat de dl Fechete….wizz pleaca incet, tarom e la jumate.

 4. Ardelean Răspunde

  Ha Ha Ha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Nuntă fără stres! Workshop cu un renumit wedding planner din România

Dana Rosu, una dintre cele mai renumite wedding planner din România vine la Satu Mare. Aceasta va susține un workshop...

Închide