Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Uber este de astăzi în 5 orașe din România. Doriți și la Satu Mare?

Aplicația de ride-sharing Uber este de astăzi și în Iași, așadar în cinci orașe din România. Aplicația devine funcțională în Iași astăzi, la orele prânzului, iar tarifele au fost deja afișate.

Tarifele Uber sunt transparente și sunt afișate în aplicație înainte de a comanda o cursă. Toate plățile sunt înregistrate electronic, indiferent dacă sunt achitate cash sau card. Toate cursele vin cu o factură fiscală care poate fi descărcată de utilizatori din contul lor Uber, potrivit Digi24.

Tarifele în Iași sunt următoarele:

Tarif de bază: 2,0 lei
Tarif pe minut: 0.3 lei
Tarif pe km: 1,8 lei
Tarif minim: 7 lei
Tarif de anulare: 7 lei

Cum funcționează Uber

  • Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
  • Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: “Încotro?”
  • După ce ai setat destinația, aplicația va estima prețul călătoriei
  • Comandă și urmărește în aplicație cum șoferul ajunge la tine
  • Poți trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire cu prietenii sau familia
  • Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
  • Oferă un rating și feedback șoferului partener
  • După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Doriți să ajungă Uber și la Satu Mare?

Foto: itwt.co

19 comentarii

  1. Adrian Răspunde

    Da doresc sa ajunga Uber la Satu mare, e mai util mai repede și mai eficient!

    • elis Răspunde

      Sunt absolut de acord ca poate intra si in Satu Mare DAR… primesti chitanta pentru plata facuta? Nu stiu, nu am idee. Sa spuna cineva care stie. Daca e o actiune ”la negru” NU as fi de acord, castiga doar proprietarul afacerii, la fel ca si bisnitzarul din piata care vinde valuta sau tigari, sau sutele de imobile inchiriate si nedeclarate la fisc. Orasul nu s-ar putea intretine doar cu servicii la negru. Dar deja intram in alta zona…care se va regla cand se va mai diminua coruptia.

  2. Taximetrist Răspunde

    Mancami ai cariciul boule ce esti.
    Iar noi taximetristii ce vacem? Mergem la drexi.!! Taranule ce esti.

    • Client Răspunde

      Tocmai de asta avem nevoie de Uber

    • Uber Răspunde

      Ai auzit de concurenta, boule? Du-te si fwute si Transurbanul in gura. Ce mai, fwute-ne pe toti in gura ca avem curajul sa ne cumparam masina.

      La cata inteligenta ii in tine Drexi te depaseste!

    • Unu' Răspunde

      Să-i dai lu mă-ta să-ți mănânce scârboșenia de carici!
      Scursură umanoidă care ești!

    • Szandokan Răspunde

      Iar voi taximetriștii fără carici poate ajungeți sa învățați ceva, ca de ajuns in secolul prezent nici o șansa cu o așa atitudine pur comunista.
      Uber este mai mult decât binevenit oriunde și adio contracte de colaborare cu firmele de taci mafiote, adio telefoane aiurea și dispecerat inutil.
      Drexi poate va angajează pe voi cei mulți depășiți de prezentul neiertător dat nu e o certitudine pt ca și cei de la drexi caută oameni cu creier și nu beșinoși burtoși frecand volanul aiurea după bunul lor plac.

  3. Ghita Răspunde

    La Drexi cu voi

  4. Gheorghe Răspunde

    Nu mai este loc la Drexi.S-au ocupat toate locurile….au ramas doar acele unde trebuia pus branca(sper sa stiti ce inseamna branca).Si ce daca nu o sa mai aiba loc la taxi unii dintre actualii soferi?Credeti ca nu se vor descurca?Sunt sigur ca nu vor veni sa ceara mancare de la altii.Pentru fiecare este o coaja de paine numai ca trebuie sa umblam dupa ea zilnic.Eu zic ca nu va fi rau daca vor cadea cateva masini….adica ce zic eu masini….tirboante si unii soferi (nu taximetristi)care nu au nici o legatura cu profesia de taximetrist(sper sa nu se simpta jigniti unii).Cati dintre noi nu am fost nevoiti sa ne schimbam profesia??!! Cine credeti ca vor fi soferi la uber?Da v-ati prins.Marea majoritate dintre taximetristii actuali sau fosti taximetristi!!!
    Si asa cativa din taximetristi se plangeau(si aici pe ,,portalsm”)de Lupul Cel Rau….Fanea(parca asa il cheama).Este o oportunitate de a scapa de patronul cel rau si o posibilitate de a intreprinde ceva pe cont propriu ca sa vada cei tari in vorbe cat este de usor.Baieti,concurenta este buna in toate domeniile,de ce sa nu fie si in acest domeniu ca sa avem din ce alege,numai sa nu ne vedem ,,cazuti din lac in put”cu aceasta firma uber.Important sa fie TOTUL LEGAL,inclusiv asigurarea clientului care circula in aceste masini,licente de transport,cerificate profesionale pentru soferi….daca nu atunci de ce sa circul cu o masina condusa de un sofer fara atestat si fara licenta de transport persoane??
    Vedeti,chear aici este dilema,dupa cum am inteles eu acest uber nu are nimic din acestea toate(licente,asigurari,atestate..etc).Pai atunci de ce sa aleg uber?Mai bine merg cu taxiurile actuale(cand voi avea nevoie).
    NU,Nu…dar nu prea sunt de acord cu asa ceva….parerea mea personala…in rest,cu uber sau fara uber…sa auzim de bine!!!

  5. Unu' Răspunde

    Eu când merg la Cluj folosesc Uber! Las mașina în parcare la Polus (Vivo) și de acolo: UBER! De ce? Iată motivele mele:
    – Știu EXACT cât va costa cursa ÎNAINTE de a o comanda!
    – Plata cu CARDUL fără ciubuc!
    – Șoferii sunt MULT mai relaxați, nu taie calea nimănui, nu încalcă absolut nici o regulă de circulație, cu alte cuvinte CIVILIZAȚI!
    – Rutele cele mai scurte posibil, pentru a nu plăti aiurea un tur al orașului!
    – Mașinile sunt MULT mai bine întreținute!
    – Am posibilitatea de a acorda calificative fiecărui șofer, astfel cei care nu primesc calificative bune sunt excluși!!!!
    De ce nu merg cu taxi?? Vezi răspunsurile de mai sus!

    Din punctul meu de vedere, DA! Avem nevoie de Uber și la Satu Mare!!!
    Și tot așa, ca fapt divers, aș reduce la jumătate (poate chiar mai drastic, la o treime) autorizațiile de taxi emise în Satu Mare!

    • elis Răspunde

      Sunt absolut de acord ca poate intra si in Satu Mare DAR… primesti chitanta pentru plata facuta? Nu stiu, nu am idee. Sa spuna cineva care stie. Daca e o actiune ”la negru” NU as fi de acord, castiga doar proprietarul afacerii, la fel ca si bisnitzarul din piata care vinde valuta sau tigari, sau sutele de imobile inchiriate si nedeclarate la fisc. Orasul nu s-ar putea intretine doar cu servicii la negru. Dar deja intram in alta zona…care se va regla cand se va mai diminua coruptia.

  6. Ionica Răspunde

    Da vrem Uber … ca in tarile civilizate…. Poate ma bag si eu part-time 😀

  7. IOANA Răspunde

    vrem UBER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. ciprian Răspunde

    Avem nevoie de o alternativa la taxi…avem nevoie la SM de servicii de calitate, de conditii civilizate de calatorie ca in alte tari

  9. y Răspunde

    Avem nevoie fraților de transport public în comun funcțional, nu bătaia asta de joc poreclită Transurban, autobuze mai mici și cu circulație cu frecvență sporită, piste de biciclete nu așa niște dungi albe trasate pe floaster, alternative civilizate de deplasare demne de un oraș european și maximum 100 de taximetre. Nu suntem noi New York, în 30 de minute ajungi dintr-un capăt în celălalt al orașului pe jos. În București distanța dintre două stații de metrou parcurgi pe jos în 10 minute, acolo sunt distanțe. Dacă tot băgăm mașinile până în buricul orașului atunci să nu ne mirăm că murim asfixiați de praf și ducem zilnic lupte corp la corp pentru un loc de parcare. Și numărul de taximetre este mult prea mare.

  10. UBERITA Răspunde

    Da!!!! Da!!!!! Da!!!!
    Ar fi extraordinar sa avem UBER si la Satu Mare!!
    Astept cu nerăbdare!!! ???

  11. Mihai Tudor Răspunde

    Avem nevoie de acest gen de alternativă la taxi Vreau și îmi doresc uber in județul Satu Mare. Este necesar pentru și util. Dar atenție urgent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.