Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

VIDEO. Mirela Retegan s-a întâlnit cu familia din Tătărești. Gașca Zurli, spectacol caritabil pentru cei 7 copii

Sătmăreanca Mirela Retegan s-a aflat în această după-amiază la Satu Mare, acolo unde s-a întâlnit cu familia din Tătărești. Fondatoarea proiectului Zurli a stat de vorbă cu familia greu încercată și a anunțat faptul că s-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul pe care Gașca Zurli îl va susține la Satu Mare, spectacol în urma căruia părinții și cei șapte copii să își vadă visul împlinit.

Cei șapte copii și părinții lor care au rămas pe drumuri după incendiul cumplit din 2 februarie sunt din ce în ce mai aproape să se mute într-o nouă casă. Datorită campaniei ,,Casa oamenilor buni”, inițiată de Marcela Papici și preotul paroh Florin Libotean, s-au strâns până în acest moment peste 12.000 de euro. La această sumă se vor adăuga atât banii încasați din spectacolul Gașca Zurli – Puterea Zâmbetului, ce va avea loc vineri, 3 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare, cât și banii din următoarele donații făcute de sătmărenii cu inimă mare.

Așadar, ,,Casa oamenilor buni” se ridică datorită mărinimiei sătmărenilor, precum și a gestului extraordinar făcut de Gașca Zurli. Biletele pentru spectacolul Puterea Zâmbetului au fost puse deja în vânzare, iar dacă doriți să contribuiți și dumneavoastră cu o cărămidă la noul cămin al frumoasei familii din Tătărești nu vă rămâne altceva de făcut decât să intrați pe bilete.ro și să vă confirmați participarea la spectacolul din data de 3 martie.

De asemenea, donații se pot face în continuare în următoarele conturi:

Cont LEI RO24BTRLRONCRT0146227501

Cont EURO RO71BTRLEURCRT0146227501

Cont LIRE RO29BTRLGBPCRT0146227501

Cont DOLARI RO75BTRLUSDCRT0146227501

Un comentariu

  1. eu Răspunde

    Foarte frumoasa initiativa. Dar Mirela Retegan NU este satmareanca. De ce nu va documentati inainte sa scrieti. Mirela retegan este din Dej.Asta nu stirbeste cu nimic ce face ea. Asta ne arata doar cat de profesionisti sunt cei de la Portal SM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.