Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Mister total în jurul morții copilului din Zalău. Găsit după două luni

Mister total în jurul morții copilului din Zalău, ce a fost găsit decedat în lacul Vârșolț, după două luni de căutări.

Trupul minorului a fost identificat de bunica sa, după care cadavrul a fost dus la Prosectura Spitalului Județean Sălaj în vederea efectuării necropsiei.

După ce vor avea verdictul medicilor legiști , organele judiciare vor putea stabili dacă sunt suspiciuni de omor în acest caz.

Reporterii ziardesalaj.ro au ridicat câteva semne cu privire la căutările din ultimele luni:

”Anchetarii aveau în lucru un dosar de lipsire de libertate cu autor necunoscut, după cum ne-a comunicat Parcheetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în urmă cu câteva săptămâni. Mai mult, în luna decembrie la căteva zile de la dispariție oamenii legii dădeau de înțeles printr-un comunicat că au foarte puține informații despre acest caz.

De ce nu s-a insistat cu căutarile mai mult pe acea zonă? De ce nu au ”scotocit” pompierii fiecare mililitru de apă din barajul Vârșolț?

Nimeni din Recea Mare nu a auzit și nu a văzut nimic în acea seară, cu toate că de la casa bunicilor și până la lacul Vârșolt este destul de mers pâna la lac. Este posibil așa ceva? Ce motiv avea ca un copil de 15 ani să meargă într-o seară de noiembrie destul de răcoroasă în acel loc? Sunt doar patru întrebări la care oamenii legii ar trebui să răspundă.”

________________

Reamintim că Tudor Niream, minorul dispărut de acasă în urmă cu câteva luni, a fost găsit ieri pe lacul Vârșolț.

Trupul copilului a fost zărit ieri pe lacul Vîrşol de către o persoană care lucra la baraj. Acesta a alerat imediat autorităţile, iar pompierii au reuşit să extragă copilul din apele lacului, hainele acestuia corespundând cu cele purtate de Tudor în ziua dispariţiei, potrivit la sportulsalajean.ro.

Pompierii şimleuani au extras trupul copilului la suprafaţă, iar hainele cu care era îmbrăcat băiatul corespundeau cu cele purtate de Tudor în ziua în care a dispărut.

“La ora 13.13, poliţia a fost sunată de către o persoană care a spus că a văzut un cadavru în lacul Vîrşolţ. Este vorba despre un copil care era îmbrăcat cu hainele purtate de Tudor. Încă nu putem confirma faptul că este el. Corpul a fost transportat la morgă şi urmează să fie identificat, precum şi cauzele decesului”, au declarat oficialii IJP Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.