Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

VIDEO. Spargeri pe bandă rulantă magazinele Altex. Hoţi cu cagule, intervenţie de câteva minute!

Mai multe magazine Altex din ţară, inclusiv din Satu Mare, au fost sparte în ultimele două luni. Potrivit informaţiilor obţinute de PortalSM, în decembrie şi ianuarie au fost sparte magazine Altex din Alexandria, Petroșani, Slatina, Vaslui, Suceava.

Peste tot, spărgătorii au acţionat în timp foarte foarte scurt, după acelaşi sneariu. Au forțat o ușă de intrare cu un levier, iar în circa trei minute au furat telefoane mobile de ultimă generaţie, în special Samsung şi Iphone. Le-au pus genți de voiaj, în mare grabă şi au plecat cu un autoturism care îi aştepta afară. S-au făcut nevăzuţi, după planuri bine puse la punct.

La fiecare spargere prejudiciul a fost cuprins între 100.000 și 400.000 de lei, în funcție de ce au acpucat să ia hoții. Altex nu a furnizat nicio informație, preferând să lase anchetatorii să se ocupe de prinderea hoților.

De la toate spargerile, anchetatorii au imagini, dar nu a putut identifica autorii.

Procurorii încearcă să-i identifice pe hoți. Deocamdată nu este clar dacă este vorba despre același grup organizat sau sunt mai multe. Cert este că polițiștii încearcă să pună cap la cap anumite informații din județe diferite.

Spargerea din Satu Mare a avut loc în noaptea de 17 spre 18 ianuarie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.