Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Vremea se răcește în următoarea perioadă. Anunțul meteorologilor

După temperaturile de primăvară, vremea se răcește din nou, anunță meteorologii. Concret, în această săptămână vremea se va menține primăvăratică, urmând însă ca temperaturile să scadă începând cu data de 9 februarie. Spre sfârșitul intervalului 4 – 17 februarie, vremea se va încălzi din nou.

Transilvania

Vremea se va raci treptat pana pe 7 februarie, cand vor fi 4 grade. In urmatoarele 3 zile temperaturile nu vor mai avea variatii semnificative, apoi, pana in 11 februarie vor creste cu 4…5 grade. In cea de a doua saptamana temperaturile din timpul zilei vor scadea usor si treptat, astfel ca in ultimele zile, vor fi 4 grade.

Exceptand primele doua dimineti din interval, temperaturile minime vor fi preponderent negative, iar media lor va oscila intre -6 si -1 grad.

Vor fi precipitatii in general slabe cantitativ, izolat in prima saptamana si local si temporar in cea de-a doua.

Maramures

Temperatura din timpul zilei o sa scada de la o medie de 8 grade in prima zi, pana la 5 grade in jurul datei de 9 februarie. Vor urma doua zile de incalzire, apoi se va raci din nou, astfel ca spre sfarsitul intervalului vor fi 4 grade.

Treptat temperaturile minime vor deveni negative, iar intre 5 si 17 februarie media lor se va situa, in general, intre 0 si -4 grade.

Trecator se vor semnala precipitatii in general slabe cantitativ, mai frecvente dupa data de 10 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.