Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

A furat dintr-o universitate din municipiul Satu Mare. A ajuns direct după gratii

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au depistat și reținut la data de 23 martie a.c., un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Ghirișa, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

La data de 23 martie a.c., polițiștii de investigații criminale sătmăreni au depistat un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Ghirișa, bănuit că la data de 18 martie a.c., a pătruns în incinta unei universități din municipiul Satu Mare iar dintr-un birou a sustras un portmoneu care conținea mai multe acte și bani, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști în proporție de 50%, în cauză cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în cadrul căruia s-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Ca urmare a prezentării susnumitului la data de 24 martie a.c., de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv, Instanța a dispus față de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    omu era interesat sa-si complecteze studiile ..a reusit va invata ..dreptul ..catva ani

  2. Garuboz Răspunde

    Voi stiti ce este Universitate ?Eu cred ca nu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.