Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Copii traumatizați după vizita la Spitalul Județean. Mărturii șocante ale mamelor

Continuă valul de reacții negative la adresa Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. În urma materialului publicat la începutul acestei săptămâni de Portal SM, în cadrul căruia mai multe mămici și-au exprimat experiențele negative pe care le-au avut la Secția de Pediatrie, alte mame din Satu Mare au continuat să aducă acuzații grave la adresa acestei secții.

Mai multe mămici spun că micuții lor au rămas traumatizați din cauza unor medici și asistente, declarând că cei mici au ajuns să plângă în hohote la văzul unor simple halate albe.

,,Copilul meu, la 4 ani, e atât de traumatizat din cauza unor medici și asistente. Când intrăm într-o clădire nouă unde nu am mai fost crede că suntem la medic și începe să plângă. Am avut și noi neplăcerea de asistente care nu știau să pună o branulă”.

,,Al meu într-o perioadă după externare dacă vedea halat alb era gata tot. Mi-a confirmat pediatra că s-ar putea să fi suferit un șoc. Era mic, un an avea, și i-au spart vena de două ori în patru zile”.

Alte sătmărence insistă pe faptul că Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a ajuns să fie populată de cadre medicale ce nu își respectă meseria și care vorbesc batjocoritor la adresa pacienților.

,,Foarte urât vorbesc asistentele. Se cred doamne, dar noi mămicile nu suntem doamne? Și dacă nu sunt asistentă ce, sunt un jeg? Așa vorbesc cu noi de parcă am fi analfabete”.

,,La UPU, o doctoriță care nu știa că vorbesc și limba maghiară, a făcut greșeala să vorbească cu asistentele în maghiară. O pune pe asistentă să îmi dea un termometru de pe vremea lui Ceaușescu și îmi spune bagă-l în c**. De atunci nu am mai pus piciorul acolo”.

,,Foarte urât vorbesc și se comportă! Mai ales șefa Secției de Pediatrie, urlă la toată lumea iar dacă nu-i convine ceva sau de cineva le trimite pe mămici la dracu. Jalnic și rușinos comportamentul cadrelor medicale”.

,,La UPU, unui pacient de 45 de ani, infirmiera i-a făcut EKG-ul! Fără gel, nici nu știa unde să pună ventuzele. Când am întrebat de ce nu se implică asistenta atât mi-a fost, am mai stat cinci ore la rând. Cu bilet de trimitere, fără explicații, ne-au trimis la privat”.

 

12 comentarii

  1. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Daca nu sinteti multumite de sectia de pediatrie de ce nu mergeti in alta parte ? Cred ca va asteapta cu covorul rosu. De ce nu va puneti in locul asistentelor sau a medicilor? O parafa se face in 20 de minute si va puteti scrie singure retete ! Sint medicii si asistentele platite din banii vostrii? Sigur ca da…ca si politicienii pe care i-ati votat si care acum va ajuta mai mult decit o asistenta care sparge o vena. Vreti conditii ca in alte tari cu personal calificat si mereu bine dispus? Informati-va, educati-va si apoi vorbiti sau chiar treceti la fapte. Tara este ceea ce esti tu !!!

    • Vas Răspunde

      Zi-le dl-le Geo, nesimțiți ce sunteți, ati fost angajati pentru 5000 de euro spaga. Ar trebui verificați diplomele personalului de la secția pediatrie, s-ar putea să aibă studi in medicină veterinară.

    • Adi Răspunde

      Niste incompetenți plătiți cu sume uriașe o sleahta de expirate .

    • Geo de la stana Răspunde

      Eu sint
      Tu iesti
      El/Ea ieste

      Noi sintem
      Voi sinteti
      Ei/Ele sint

      Nota 10!!!

  2. Zarzarel Răspunde

    Stimate “Zi-le d-l Geo” cred ca esti unul dintre cei reclamati in articol ( medic sau asistent ). Da medicii si asistentele sunt platiti din banii nostri . Si da dorim sa fie buni profesionisti , nu angajati pe spaga , sa se comporte corespunzator cu cei aflati in
    suferinta, mai ales cu copiii.

  3. Anonim Răspunde

    Un audit serios se impune, In scris aveți un ton de oameni depășiți de situație.Vai unde merg bani mei?

  4. ROBINGO Răspunde

    Ma Geo care esti..tu ai copii? Tu cum te-ai simtii sa ajungi la urgenta cu un copil care abia respira..sa fii intampinat cu greata de o doctorita plictisita..dupa 3 ore de stat afara..si inca 2 ore in care 2 proaste incearca sa-i gaseasca o vena? Ce ai face?

  5. Spitalu de urgenta. Răspunde

    Zi-le d-l Geo. Sa – ti fie rusine mai NESIMTITULE. Tu din bani nostri esti platit cu salariu foarte mare sa – ti faci treaba onorabil. Nu sa – ti bati joc de pacienti si sa mai iei si spaga cat tie- a buzunarul de mare.

  6. Medcul de garda. Răspunde

    Ma gEO. Sa nu ai noroc la ce ai mai scump pe lume , daca ai luat sau vei mai lua spaga.

  7. Maria Răspunde

    Si mai aveti tupeul sa mai cereti salarii..de ce.. nu mai va da lumea spaga?!!!!!!Ar trebui sa se monteze camere de luat vederi peste tot in spitale…Mai sunt cadre medicale cu suflet..nu zic..unul din zece..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.