Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Cum se fură din magazin, sub ochii vânzătoarei. Doi sătmăreni au făcut ravagii în Harghita

Polițiștii din Odorheiu Secuiesc au depistat și reținut 2 persoane din județul Satu Mare, cercetate pentru săvârșirea de infracțiuni de înșelăciune.

În cursul zilei de 16 februarie, Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc și Postul de Poliție Praid au fost sesizate cu privirea la faptul că persoane necunoscute s-au prezentat la sediile a trei unități comerciale, două în Praid și una în Odorheiu-Secuiesc, și sub pretextul că doresc schimbarea unei sume de bani, din bancnote cu valoare mare în bancnote cu valoare mică, au remis, reprezentanților fiecăreia din unitățile respective, după primirea numerarului solicitat, o sumă inferioară. Astfel, pentru faptele sesizate în localitatea Praid, prejudiciul creat a fost de 800 lei iar pentru cea sesizată în municipiul Odorheiu Secuiesc prejudiciul a fost de 500 lei. Imediat, după săvârșirea fiecăreia din faptele în cauză, persoanele respective au părăsit zona.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Odorheiu Secuiesc i-au identificat și prins pe autorii faptelor în cauză, aceștia fiind S.T., de 21 ani, din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare și B.F., de 23 ani, din localitatea Moftin, județul Satu Mare. Cele două persoane, care sunt, în prezent, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, au fost reținute pentru 24 ore, urmând ca, după finalizarea tuturor cercetărilor, dosarul de cercetare penală întocmit în acest sens să fie înaintat, spre competentă soluționare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa – ziarharghita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.