Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Peste 100 de “femei în mişcare” au răspuns invitaţiei lansate de Cutezătorii Munţilor

Duminică, 10 martie 2019, Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților a organizat prima ediție a evenimentului ,,FEMEI ÎN MIȘCARE”, gândit ca o altfel de modalitate de a sărbători Ziua Femeii.

Peste 100 de doamne au răspuns provocării de a sărbători în mișcare, copiii și partenerii lor făcând ca numărul participanților să depășească 150 de persoane. Cu toții s-au adunat în Piața 25 Octombrie unde, timp de mai bine de 3 ore, au avut parte de un program care nu i-a lăsat să stea nici o clipă.

Caravana Anima a deschis evenimentul cu un spectacol muzical interactiv savurat atât de cei mici, cât și de cei mari. Un antrenament de fitness susținut de Reka Molnar de la PrimaGym Satu Mare a înlocuit clasicul moment de încălzire înaintea sesiunilor de mers sportiv. Ediția a 6-a a evenimentului ,,Mers sportiv în orașul tău” integrată perfect în această sărbătoare a feminității s-a bucurat  și de această dată de un public numeros, atât pe traseul de 2 km, pentru începători și copii, cât și pe traseul de 6,5 km, în ciuda ploii ușoare care i-a răcorit puțin pe participanți.

Una din provocările zilei a fost aceea de a învăța o coregrafie pregătită special de instructorii de dans Leo și Csilla Kardoș de la Bachata Feeling.

Repetarea flashmobului a fost pe placul doamnelor dar și al privitorilor care s-au grăbit să filmeze și să fotografieze dansul.

Toate doamnele și domnișoarele înscrise la eveniment au avut posibilitatea de a participa la o tombolă cu premii, acestea constând în abonamente la săli de sport și dans dar și bilete de cinema. Cutezătorii Munților au oferit la final flori tuturor femeilor prezente și le-au invitat să fie prezente și la alte activități în aer liber și să descopere în fiecare zi bucuria de a face mișcare.

Organizatorii i-au îndemnat pe toți cei prezenți să susțină orașul nostru în concursul online  ,,Hai în pauza de mișcare!” ce se desfășoară la nivel național între 5-15 martie postând fotografii și video-uri sugestive. Reamintim faptul că, printr-un demers similar, anul trecut Cutezătorii Munților au reușit să aducă în Satu Mare  Festivalul Bucurie în Mișcare, eveniment național organizat de Asociația 11even din Cluj Napoca în 12 orașe din țară, orașele fiind alese în funcție de numărul de puncte generate de postările online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.